perjantai 3. toukokuuta 2013

- 5 kg saavutettu.

Tänään meni siis -5 kg rikki. Enää 15 jäljellä välitavoitteisiin. Hyvä fiilis :)

Tänään kävin hammaslääkärissä ja naama on hieman turpea. Hetken kuluttua pitäisi raahautua kauppaan ja vähän jännittää kun tosiaan viimeksi olen syönyt aamupalan. Usein nälkäisenä tulee paljon mielitekoja ja kaupassa repsahtaa. Tosin nykyään olen pyrkinyt menemään samaa reittiä aina kaupassa, enkä retkahda enää mässy hyllyille ;)

Kauppareissun jälkeen olisi tarkoitus suunnistaa kuntosalille ja tehdä pieni juoksuharjoitus tänään. Taidan jättää kuitenkin kuntosalin väliin ton hampaan takia(oikeasta odotan hulluna illan lätkämatsia). Illaksi haen hieman jotain kivaa grillattavaa, ehkä halloumia tai kokeilen quorn fileitä marinoituna. Tässä teille mun herkku eväitä viime viikolta.


2 x Kasviskaalikääryle (pakasteesta), raejuusto 100 g, salaatti 200g.

"Pyttipannu" 200 g sekaisin sipuli, kesäkurpitsa, porkkana. 100 g itse marinoitu tofu(lime, soija, valkosipuli, chili). Nopeasti paistettu väriä pintaan pannulla. Nam! Mitähän sitä viikonlopulle keksii...

Olisiko jollain kertoa hyvää vinkkiä, olen kurssilla ensi viikon. Käytössä ei ole jääkaappia taikka mikroa. Päivät ovat 8 tuntisia. Tällä viikolla ratkaisin ongelman proteiinipatukalla ja skyr rahkalla. Ongelmaksi muodostui se että vatsani ei tykkää jatkuvasti proteiiini patukoista ja näin ollen turpoaa palloksi. Myös salaatin olen ottanut mukaa, proteiininä tällöin toimi raejuusto. Kuitenkaan en haluaisi syödä raejuustoa salaatin kanssa. Mistä proteiinit kylmänä kasvisruokaan?

5 kommenttia:

  1. Onnittelut pudotuksesta! :)

    VastaaPoista
  2. No voisko ne protskut syödä vasta illalla kotona kurssin jälkeen?! Tai sitten roudaat esim. keitettyjä kananmunia (+salaattia) mukanasi.
    Mitenkäs hedelmät maistuu? Tee valmiit hedelmälohkot rasiaan ja siinäpä on helppo välipala!
    Mutta hieno saavutus tuo - 5 kg! Tsemppiä jatkoonkin. Ja kiva että oot innostunut
    hölkästä, siinä saa kilot kyytiä!

    t. Mimuli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. olen nykyään aina jakanut proteiinit tasaisesti päivään, kosa muuten nälkä iskee hirmuiseksi. Hedelmiä en ole koskaan oikein syönyt, sitrus hedelmille raakana olen lievästi allerginen. Nykyään eniten hedelmistä syön omenoita. Keitetyt kananmunat ovatkin hyvä idea! Hölkkä on ihan loistavaa kunhan kunto kestäisit :)

      Poista
  3. Onneks olkoon!! Ootko miettiny itelle mitään palkintoa hyvästä pudotuksesta? Mulla on noita välipalkintoja ja se suurin palkinto myös :) ne tsemppaa ainakin mua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! olen miettinyt palkintoja, en muistanut vaan tänne asti vielä päivittää. Tää viis kiloa oli tähän mennessä pahin etappi.

      Poista