perjantai 16. elokuuta 2013

Lisää ruokia ja tuuletusta!

Nyt olen kärppänä kuvaillut teille tänne ruokia mitä olen syönyt. Nauttikaa :)


Tandoori maustetut kasvikset, pilko porkkana ja sipuli ja kuullota öljyssä, lisää lopussa tomaatti ja mausta intialaisittain, itse maustoin suolalla ja valmiilla tandoori mausteella. Raejuustoa ja basilikakiekkoja( pakasteesta). Nyt on meneillään pakastimen tyhjennys.


Fastin valkosuklaa pudding, cashew pähkinöitä ja tuoreita vadelmia.


Valkosuklaa pudding, cashew pähkinöitä ja gojimarjoja.

Kasvissosekeitto, porkkanaa,sipulia, selleriä ja palsternakkaa soseeksi, mausteeksi suolaa ja jalapeno jauhetta, lisänä raejuustoa ja näkkileipää murennettuna.


Uunipaahdetut juurekset, punajuuria,sipulia,porkkanaa ja muutama peruna lohkoiksi, öljyt päälle, suolaa ja pippuria ja uuniin muhimaan. Lisänä raejuusto ja basilikakiekot.


Nyt vielä niihin tuuletuksiin, olen joutunut nyt myymään suurimman osan vaatteistani kirpputorilla, koska ne ovat käyneet suureksi. Tänään sitten kävin katsemassa housuja tarttuihan sieltä jotain mukaan. Lindexiltä generous housut koko 46!!! Vielä vuosi sitten en mahtunut edes niiden suurinpaan kokoon olisiko ollut sitten 52 tai 54. Viime vuonna raiskin ulkoilutakin ostamisen yhteydessä kokeilin saman sarjan ulkoiluhousuja kokoa 52/54 eikä ne mahtuneet alkuunsakaan, mutta tänään meni koko 46 hyvin jalkaan. Tästä on sitten hyvä jatkaa eteenpäin, juuri tälläiset pienet kivat asiat saavat yritystä erilailla kehiin. Äsken salilla kävin tekemässä käsitreenin ja perskules sieltähän alkaa pikkuhiljaa lihas erottumaan. Kiva kiitti tätä lisää!! :)


5 kommenttia:

  1. Tuo on just niin parasta! Itse kävin eilen kokeilemassa farkkuja, enkä uskaltanut kokeilla "kuin" 2 kokoa pienempiä. Ne meni niin heittämällä päälle, että hain pienemmät kokeiluun ja taas meni ihan helposti jalkaan. Tuulettelin kopissa hyvän hetken, mulla oli vielä vuoden alussa 54/56 oma koko! En silti ostanut, kun ajattelin pienentyä vielä vähän ensin - vielä on kesää sen verran jäljellä, että kehtaa hiihdellä leggareissa...

    Ihanaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wautsi vau ja onnittelut hyvästä saavutuksesta, juuri tälläinen kannustaa kovasti eteenpäin :) Mäkin ostin halvimmat housut mitkä löysin :)

      Poista
  2. No kyllä kannattaakin tuulettaa!! Hienoa!!

    VastaaPoista
  3. Ihania ruokakuvia:) Onko tuo Pudding riittoisaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! On toi aika riittoisaa, pussissa on 700 g ja käytän 30 g kerrallaan.. kyllä siitä muutama syönti kerta siis riittää :)

      Poista