sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

paino päivitystä, liikuntaa ja fiiliksiä

Heippa! Onpas sitä ollutkin kiireinen viikko, aina tää raskas liikunta viikko vaikuttaa kiireiseltä, vaikka todellisuudessa olisi mulla aikaa ollut, mutta mikä lie sitten ajanut vapaa-ajan käyttämään sohvalla katsoen menneenä vuosina televisiossakin näytetyn tuhkimotarinan parissa. Se Orestes ja Valentina on niin huippuja ja suloisia. Kauhean ilkeitä ihmiset pullealle Valentinalle :/

Mun fiilikset koko viikolla on olleet hyvät. Jopa spinningissä on hymyilyttänyt. Siihen on ehdottomasti syykin. Se mikä pistää hymyilyttämään tällä viikolla:

- Yhdet housut meni heittämällä jalkaan, vaikka luulin, etten voisi hetkeen laittaa niitä, sain ne kyllä aiemmin kiinni selällään sängyssä vatsaa sisään vetäen, mutta kyllä tursusi joka paikasta ne silloin. Nyt ne on nätit :)

- Jaksoin spinningissää tosi hyvin, ja ohjaajakin on huomannut muutoksen mun jaksamisessa :)

- Tajusin, että enää 13, 2 kg sadan kilon alittamiseen. Perjantaina vaa'alla näkyi lukema 113,1, eli - 800 g viime viikosta, kyllä ne sieltä pikku hiljaa putoaa :)

- BMI laskurin mukaan, "enää" - 4,2 kg, vaikeaan lihavuuteen ( nyt sairaalloinen)

Siinä nyt joitakin ja tärkeitä sellaisia.

Mullahan siis ollut raskas viikko liikunnan suhteen mun viikko näytti sitten tältä:

VKO 17 (raskas viikko)
Maanantai-  Reipas kävelylenkki 1 h 45 min

Tiistai- kuntosali 1 h 

Keskiviikko-  Kevyt spinning 1 h

Torstai- Kuntosali 1 h

Perjantai- 

Lauantai- 

Sunnuntai-  Nopea vatsalihas/selkä/rinta treeni + keskiraskas spinning 1 h + itämainen tanssi 30 min.

YHTEENSÄ: 6 h 30 min


Tää päivä on ollut melkoisen rankka, mutta nyt hyvä fiilis. Huomenna kerron teille arvonnan voittajan, sekä mun viime viikonloppuisen tankkauspäivän herkun ;) Hyvää sunnuntai iltaa kaikille!

Vielä jos haluat osallistua arvontaan, pääset sinne tästä.



torstai 24. huhtikuuta 2014

soijapyörykkä vuoka

Heippa kaikille! Pääsiäinen ohi ja taas ollaan menossa kovaa vauhtia eteenpäin painon pudotuksessa. Ehkä vaaka ei näytä niin suurta pudotusta, mutta nyt alkaa itse huomaamaan tiettyjä asioita, esimerkiksi kenkien nauhojen sitominen on paljon helpompaa, salilla kyykyt ovat helpompia..yms. Voisin tehdäkkin piakkoin postauksen missä kertoa miten kroppa ja ajattelu on muuttunut painonpudotuksen myötä.

Nyt kun siis hiilarit pastan/perunan/riisin muodossa on multa otettu pois, pakko keksiä erilaisia reseptejä, ettei kyllästä jos aina samaa. Yksi paastopäivä syntyi idea kokeilla tälläistä soijapyörykkä vuokaa, hyväähän siitä tuli, mutta vinkkinä muille jos kokeilette, paistakaa pyörykät erikseen, sitten vasta täytteet päälle, voi pysyä uunissa paremmin kasassa :)

Soijapyörykkä vuoka
3 annosta

Soijapyöryköitä varten tarvitset:
80 g soijarouhetta ( tumma)
vettä
2 rkl fibrex kuitua
mausteita mielen mukaan ( paprikajauhe, chilitahna, ruususuolaa, jauhelihamauste,mustapippuri)

Muuta vuokaan:
porkkanaa
sipulia
kirsikkatomaatteja mehussa ( tölkki)
yrttisuolaa/kasvislientä
oliiviöljyä
100 g kevyt mozzarellaa

Mittaa soijarouhe astiaan. Turvota vedellä. Mittaa toiseen astiaan fibrex kuidut ja turvota ne vedellä. Puristele soija keveysti kuivaksi ja lisää fibrex kuidut sekaan, mausta voimakkaasti mausteilla ( maku häviää hiukan kun tomaatit lisätään). Muotoile pyöryköitä ja esipaista halutessasi uunissa.


Voitele vuoka öljyllä, ennen pyöryköiden ja muiden tuotteiden lisäämistä. 


Lisää pyöryköiden sekaan pilkotut kasvikset ja lado päälle kirsikkatomaatit tölkistä. Lisää hiukan vettä jos on tarvetta. Ripottele sekaan yrttisuolaa/murenneltua kasvislientä. Lisää päälle mozzarellat ja paahda 200 asteisessa uunissa, kunnes vihannekset ovat kypsiä ja juusto kullankeltaista ja rapeaa. Nauti sellaisenaan tai pastan kera.




Kuvat hiukan hämäriä kun kännykällä otettuja, ei muuta kuin kokkailemaan ja nauttimaan ihanista auringon paisteista! :)


sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

pääsiäinen

Täällä ollaan vietelty pääsiäistä rennosti, eilen spinningissä ja illalla herkutellen. Tänään salilla,  vaikka lähteminen oli niin pirun vaikeaa, ei löytynyt vaatetta, väsytti ja laiskotutti. Onneksi kuitenkin menin. Tässä todisteena selfie from laardi ja niken tightsit. Kehtasin nää vetimet pukea kun salilla ei ollut ketään :D normaalisti käytän näin tiukkoja täällä maalla ulkoillessa, vaikka nää trikoot on kyllä maailman parhaimmat jalassa.


perjantai 18. huhtikuuta 2014

Perjantain jännitystä

Moikka! Mua aina hiukan jännittää nää perjantait, punnituksen takia tietty. Unohdin käydä aamulla vaa'alla, mutta kävin näin päivällä tarkastamassa tilanteen. En oikein usko, että painoa olisi paljon enempää kuin aamullakaan, koska tänään minulla on ollut paasto päivä, enkä ole syönyt mitään, ainoastaan juonut vichyä. JEEEEEE! Nyt voin ihan varmasti laittaa jo raksin tuonne sivupalkkiin 115 kilon kohdalle. On se vaaka niin monesti jo näyttänyt alle 115 kiloa. Nyt vaan täyttä höyryä eteenpäin, mä haaveilen ja odotan kuin kuuta nousevaa, että saan kaksi numeroisen luvun mittariin... Se on mulle tosi tärkee etappi saavuttaa, ja nyt mulla on sellanen fiilisi että näin tulee käymään!

Mun pitkä perjantai mennyt siis paastoillessa, eikä muillekkaan päiville ole tulossa mitään erikoista. Tosin pt lupasi yllätyksen ruokailuun pääsiäiselle, mutta ainakaan mitään ei vielä ole kuulunut, joten odotellaan ;)



Luuta hukassa, narsisseja tukassa.
Hiirenkorvat höröllä, mämmivatsa löröllä.
Tättärää, noita tää,
terveisiä lähettää.
Iloista Pääsiäistä!






tiistai 15. huhtikuuta 2014

Taivaallinen linssipasta

Kuola alkaa valua jo tuon otsikon kirjoittamisen jälkeen. Tämä ihana kokkaus syntyi viime viikolla, mutta muistin vasta nyt esitellä tämän ihanan raikkaan reseptin. Nythän en saa hetkeen syödä hiilarieta pastan/perunan enkä riisin muodossa....Toistaiseksi mennyt hyvin sen osalta.

Tämän reseptin idean nappasin arvonta postaukseen ilmestyneestä reseptistä, muokkasin vain reseptiä oman makuiseksi ja hyväähän siitä tuli. Huomio! Vielä vajaa viikko osallistua arvontaan, jossa palkintona dieettikirja sekä kosmetiikka palkinto. Arvan voit käydä jättämässä TÄNNE.

Ihana Linssipasta
2 annosta

1 iso sipuli
tuoretta basilikaa
2 isoa pihvitomaattia
2 valkosipulin kynttä
linssejä 100 g ( itse käytin punaisia pikalissejä)
pastaa 100 g
suolaa
herbamare yrttisuolaa
mustapippuria
paprikajauhetta

Kuullota ensin sipuleita miedolla lämmöllä hetki, lisää sekaan silputtua basilikaa. Heitä sekaan linssit ja lisää hiljalleen vettä ja herbamare yrttisuolaa kunnes linssit ovat melkein kypsiä. Heitä sekaan tomaatit ja anna hautua, kunnes tomaatit ovat muuttuneet kastikkeeksi. Mausta suolalla, mustapippurilla, paprikalla ja tuoreella basilikalla. Nauti keitetyn pastan kera.




Kylläpä tulikin nälkä näitä kuvia katsellessa. Tänään illasta suuntaan vatsa-pakara jumppaan ja katsotaan kuinka kuolema siellä koittaa ;)

sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

sateinen sunnuntai

Tällä suunnalla sataa kamalasti vettä ja todella harmaata ja jotenkin synkkää.  Tälläisenä päivänä olisi parasta ottaa sohvan mutkaan viltti, laittaa leffa pyörimään ja mässätä hulluna kaikkea herkkuja suolaisesta makeaan. Niin ei enää tässä talossa toimita, ainakaan kovin usein. Silloin on hyvä keksiä itselleen tekemistä. Laittelen ruokia ensi viikoksi valmiiksi, suunnittelen treeni päiväkirjaa ja illemmalla lähden tanssimaan itämaista ttanssia sekä kuntosalille. Eiköhän siinä jo tarpeeksi tälle päivälle. Miten te siellä vietätte sade päivää?  Visusti sisällä vai rohkenetteko ulos?  :)

Eilen mulla oli pt tapaaminen. Kahden edellisen plussa viikon jälkeen oli mukava parin kilonpudotus vaa, alla. Nyt pistettiin sitten vauhtia tähän putoamiseen ja ruukattiin ruokavalio uusiksi. Muutama viikko mennään vähillä hiilareilla. Parin viikon päästä on oonneksi jo kuitenkin tankkaus päivä.... pääsiäisen saadaan jotain spesiaalia,  mitä lienee onkaan sitä jännityksellä odottelen ;)

Olen siis pt valmennuksessa ryhmässä. Osa meidän ryhmäläisistä on pudottanut jo yli 15 kiloa, ihan mieletöntä!!!! Kumpa itselläkin lähtisi nyt putoamaan....

Pitääkö muuten moni teistä treeni päiväkirjaa?  Olen kuullut että se motivoisi salilla enemmän joten kokeillaan...




perjantai 11. huhtikuuta 2014

Perjantai ja vaaka

Tänään oli se päivä mitä jännitin, vaa'alla käynti ja ennen kaikkea se, että rikkoituuko maaginen 115 kilon raja? Noh, eilen kävin vaa'assa, se näytti ihan mitä sattuu lukuja. Mies vaihtoi siihen sitten patterin ja tänä aamuna tulos oli 114,4 kg!!!!!! En ole 100 % varma onko vaaka ehjä vai ei. Mutta toivon hartaasti, että on ;)

Tänään paastoillaan ja sen kunniaksi kävin hiukan ostelemassa urheilukaupasta alesta vaatteita. Mukaan lähti kollarit, trikoot ja yksi pusero. Ei huono saalis ollenkaan. Nyt pitäisi alkaa väsäilemään loppu viikolla syömisiä, jos jaksan. Huomenna viimeistään tämäkin homma pitäisi hoitaa. Taidan tehdä teidän heittämiä reseptejä koekeittiössäni :)

Käykää ihanat lukija heittämässä ideoitanne parhaasta dieetti ruuastanne tänne ja osallistutte samalla arvontaan :)

Nyt ei mulla muuta, mä lähden niitä ruokia suunnittelemaan ja jännäämään huomista pt tapaamista! :)

kuva google kuvahausta

torstai 10. huhtikuuta 2014

Kyllä täältä noustaan!

Viimeksi päivittelin teille pahaa mieltä ja epätoivoa. Nyt on toinen ääni kellossa, sillä minähän olen päättänyt onnistua. Vaaka lähenee alle 115 kilno painoa ja katsotaan mitä se näyttää huomenna kun on punnitus päivä tulossa. Tsemppiä kaikille muille sotureille loppu viikkoona ja mehän ei luovute, ei koskaan!!!!

Vielä vajaa viikko osallistua arvontaan, sen voit tehdä täällä.


Ei oo olemassakaan
oikotietä onneen
täytyy pumppaa, painaa, hustlaa, graindaa
Ei oo olemassakaan
oikotietä onneen

Tää on tähtiinkirjoitettuu, ne ties sen jo ennestään
kun pieni keskonen taisteli hengestään
ja mä vannon joka samanlaisen lapsen nimeen
vaikka kaadun, niin mä voitan niinku Lasse Viren
oon maannu maassa, vaipunu hulluuteen
tuntenut kuin yltäkyllläisyys vaihtunu kurjuuteen
ja kun elämästä ei saanut otetta
olin mielenhäiriössä jopa meinannu lopettaa
julkisuus on raskast ja juovuttavaa
mut musta ei vaan o luovuttamaan
kertoimia vastaan mut on luotu skabaa
kaikille ei o suotu samaa
vedän niin et riittää ämmille juoruttavaa
must ei puhumalla kuollutta saa
niinkuin diileri vuodest toiseen tuonu kamaa
häviäjii tuohduttavaa

Ei oo olemassakaan
oikotietä onneen
täytyy pumppaa, painaa, hustlaa, graindaa
ei oo olemassakaan
oikotietä onneen
täytyy kestää kipuu, jos haluu saavuttaa
aaa-aaa-aaa
täytyy pumppaa, painaa, hustlaa, graindaa
aaa-aaa-aaa

Mieti itse minkä hinnan oot valmis maksaa
menestyminen on kallist paskaa
monesti meinannu otsaan sarvi kasvaa
ja kesken jättäminen ollut harkinnassa
aaah, mut se voittaa joka kestää kipuu
ja viimeisenä radalta vetää sivuun
kun toiset makaa kuola poskel tyyny käden pääl
mä teen merkittävää gillaa, en tyydy vähempään
yhteiskunnan elättien turha taas tulla itkemään
jokainen täällä on vastuussa itsestään
ja ihan sama mitä tehään
joka päivä kun on elossa, niin pitää elää
kysyt miten mä voin ottaa sen noin?
Jos chillaa liikaa, nää voi ottaa sen pois
sen piikkipaikan jonne kesti kauan kivuta
mä vedän sisulla en ikuna piiruakaan tiputa

Ei oo olemassakaan
oikotietä onneen
täytyy pumppaa, painaa, hustlaa, graindaa
ei oo olemassakaan
oikotietä onneen
täytyy kestää kipuu, jos haluu saavuttaa
aaa-aaa-aaa
täytyy pumppaa, painaa, hustlaa, graindaa
aaa-aaa-aaa

Jos kuvittellaan elämää pelinä
motto: tee älä selitä
älä missaa tuhannen taalan paikkaa
kun on paikka, pitää laittaa
kansa kannustaa hei! hei!
vastustajat on neitei
ne haparoi hädässä mayday
häkki heiluu J.J.

Ei oo olemassakaan
oikotietä onneen
täytyy pumppaa, painaa, hustlaa, graindaa
ei oo olemassakaan
oikotietä onneen
täytyy kestää kipuu, jos haluu saavuttaa
aaa-aaa-aaa
täytyy pumppaa, painaa, hustlaa, graindaa
aaa-aaa-aaa




NYT TAISTELLAAN!

lauantai 5. huhtikuuta 2014

Nyt mun tekee mieli lopettaa!

Nyt just mulla on sellanen tunne, että tekis mieli lopettaa/luovutta, panna pillit pussiin, käpertyä peiton alle sipsipussin, suklaan ja kaiken muun paskan kanssa. Sitä en kuitenkaan tee.

Syy miksi näin ketuttaa, oli pt tapaaminen. Painoa oli tullut lisää n. 0,5 kiloa. Mä räjähdän. Edellis viikonloppuna en ollut tapaamisessa, koska olin reissaamassa. Sitä edellinen kerta, TAAS plussaa. Voi kettu. Tiedän, että ruokailut ei ole menneet 100 %, mutta 75% on ainakin mennyt.  MÄ EN PÄÄSE IKINÄ ALLE 115 KILOON.

Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä. Palaan seuraavan kerran kun on jotain positiivisempaa kerrottavaa.

ps. Käykää ihmeessä osallistumassa arvontaa täällä.

Ei mulla nyt muuta. Helvetin hyvät viikonloput vaan kaikille.

kuva google kuvahausta

perjantai 4. huhtikuuta 2014

Voihan vitus ja jumitus

Tässä taas soudetaan ja huovataa. AINA kun pääsen lähelle 115 kiloa, niin sitten tulee jotain ja paino nousee. PRKL!! Se on jotenkin mulle vaikea etappi. Monta kertaa olen käynyt jo lähellä, että menisi tuon 115 kilon alle. Ei sitten millään. Ärsyttää.

Eilen kävin pikku nuhasta huolimatta tunnin kävely lenkillä, koska nyt ollut melkein puolitoista viikkoa taukoa liikunnasta. Syytä siiehn on ihan ollut. Se reissu ja tosiaan koiran sairastuminen. Nyt sitten itsekkin lievää allergiaa/flunssaa poden.

Mua vitutti tuo vaaka. No mitä minä silloin teen, no kaikkihan lähtee silloin lapasesta ja mätän posket pullollaan ihan mitä vaan saan suustani alas. Tähän tilanteeseen aina hoin itselleni "tästä on suunta vain ylöspäin" ja nyt tuntuu siltä että ei ole, enkä pääse ikinä tuonne 115 alle! Ärsyttävääääääää!!!!!

Huomenna pt tapaaminen ja olisi sykkeennostoa ja pikaspurtteja luvassa, saa nähdä voinko osallistua tämän flunssan kanssa, mutta vaa'alle aioin ainakin mennä. Nyt pitäisi tehdä ruoka annokset valmiiksi useammalle päivälle, näin vältän yleensä repsahdukset. Meinasin kokeilla teidän jakamia reseptejä, jotka olette jakaneet arvonta postauksessa.Näillä eväillä sitten kohti viikonloppua.

P.S Nyt kaikki vielä osallistumaan arvontaa täällä. Vähän on tullut osallistujia, olikohan tämä liian hankala/tylsä aihe vai eikö palkinnot natsaa?

kuva google kuvahausta

keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

iso

Tänään ollut väsynyt päivä.  Mennyt muutama yö valvoessa. Koira sairastunut, on lähellä viimeistä eloaan... .Koiran oloa valvoessa on tullut luettua Pekka Hiltusen kirjaa joka käsittelee päähenkilön Annin massiivista lihavuutta, mitään mieltä kirjasta en osaa vielä olla.

käykäähän nyt kaikki kiireen vilkkaan osallistumassa ensimmäiseen blogini arvontaan edellisessä postauksessa! :)


tiistai 1. huhtikuuta 2014

Arvonta!

Heippa Hei, nyt on sitten aika blogini historian ensimmäisen arvonnan! Halusin jotain erilaisempaa, kuin esimerkiksi mikä sinua motivoi tai mikä on keväässä parasta. Nyt tulee sitten teille haastetta:

Luvassa on kaksi palkintoa, toinen arvotaan kaikkien osallistujien kesken ja toinen palkinto lähetään henkilökohtaiselle suosikilleni, joten nyt korvat ja silmät auki ja luovuus valloilleen...

ARVONNAN OHJEET:

Kehittele/lainaa/kopioi dieettiin ( ohjeet alla) sopiva kasvisruoka resepti  joko ohjeen 1 tai 2 mukaan ja kerro resepti alaalla olevaan kommentti kenttään. Jätä myös nimimerkkisi, sekä sähköposti osoitteesi samaan viestiin. ( Jos et halua sähköpostia julkiseksi, voit laittaa vain pelkän nimimerkin, voitto jos sattuu kohdallesi, olet minuun päin yhteyssä).

Dieetti ohjeet ( toinen vhh ja toinen tavallinen)

Ohje 1

100 g   vähärasvaista proteiiniä ( esimerkiksi feta, kikherne,linssit, soija yms)
40 g hiilihydraattia ( esim. peruna,riisi,pasta)
10 g öljy
200 g kasviksia

Ohje 2

100 g vähärasvaista proteiiniä
250 g kasviksia
10 g öljy

Reseptin jättämisen jälkeen, sinulla on myös mahdollisuus osallistua arvontaan kahdella arvalla. Toisen arvan saat  linkittämällä tämän arvonnan blogiisi tai facebookkiin. Mainitse kommentissa jos osallistut kahdella arvalla.

Palkintona lähtee arvonnasta alla oleva kirja sekä henkilökohtaiselle suosikille yllätys kosmetiikka tuotepaketti. Onnea matkaan! :)




Arvonta mukaan pääsee 28.4 klo 15 asti!