maanantai 4. elokuuta 2014

Ihana helle ja hikoilua

Huh hellettä! Tänään onkin ollut mukavan kuuma päivä. Sen kunniaksi kävin aamusta jo kuntosalilla, sekä illan suussa vielä ulkojumpassa. Melko toimiva setti, nyt tuntuu pikkuisen jo väsyttävän. Salilla suoritin koko vartalo treenin superdieetin ohjeiden mukaisesti. Kierroksia oli kolme ja välissä mukavaa sykkeen nostoa. Jumpassa ulkosalla keskityttiin tekemään paljon mukavia kyykkyjä ;)

Tänään mulle tuli salilla vanhempi salin työntekijä sanomaan, että olen muuttunut hirmuisesti ja näytän kuulemma todella upealta, toivotta vielä tsemppiä jatkoon! Just tälläset piristää mukavasti, juurikin tuntui, että motivaatio on hiukan karannut, niin tämä jos mikä lisää sitä kummasti.

Mun sd:tä olisi jäljellä vajaa pari viikkoa, mutta täytyy tunnustaa, että viime viikko meni ihan harakoille. Jotenkin väsyttänyt ja sitten mulle tuli lapsuuden vieras, siinä sitten tapahtui tämä repsahdus joka ihan oli tähän sunnuntaihin asti. Jotenkin ahdisti, oli tunne että olisin puntannut jo montaviikkoa vaikka todellisuudessa "vain" 3-4 päivää. Nyt palattu ruotuun, mutta lisätty mukaan myös hiilareita, koska olen huomannut, että en jaksa töiden ohella liikkua jos hiilarit ovat noin alhaalla.

Olen uinut tänä kesänä lähes joka päivä, järvi kun on tuossa ihan vieressä, siellä viettää mielellään aikaa ja myös peseytyykin. Samalla saa mukavaa rentoutusta esimerkiksi treenin päälle. Muutama kalorikin palaa siinä vähän  niinkuin extrana :D

Help! Osaisiko joku vinkata mulle hyvän konstin tähän ongelmaan. Mun urheiluvaatteet haisee hirveän pahalle vielä pesunkin jälkeen. Lähinnä urheiluliivit sekä alusvaatteet, joskus paidan selkämyksetkin. Oon kokeillu vanishia, liottanut etikassa n. 15 min, tuntuu ettei mikään auta. En raaskisi vielä poiskaan heittää, kun eivät ole edes kovin vanhoja. Kohta kuitenkin taas tissit kutistuu ja joutuu ostamaan uusia, että jos nuo sinne asti menisivät?


3 kommenttia:

 1. Jos pahaa tuoksua ei ole muissa vaatteissa, taitaa olla kyse siitä, että treenialusvaatteiden pesulämpötila on liian alhainen. Kokeile pestä vaikka 60 asteessa - tai sitten kovemmassakin, jollei pelota kutistuminen. Toisaalta jos kutistuvat, odottavathan ne sitten niitä laihempia aikoja :) Bio Luvilin olen aina itse luottanut ja hyvin on toiminut kovempi lämpötila.

  VastaaPoista
 2. Kokeile ruokasoodaa, se auttaa ainakin joihinkin! T. Yksi harrastelija

  VastaaPoista
 3. Mä olen välillä pessyt treenivaatteita ihan 90 asteessakin, eikä ole menneet miksikään.
  Yleensä aina pesen ne sellaisella ohjelmalla, jossa on esipesu + tavallisen pesu ja vielä sellainen "likapyykkiohjelma", eikä hajuongelmia ole ollut (tai en ainakaan itse haista).

  VastaaPoista