tiistai 12. elokuuta 2014

MÄ TEIN SEN!

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mulla on ollut salainen toive. Pyöräillä 45 kilometria. Matka on yhtä pitkä kuin matka täältä kotoani seuraavaan "isompaan" kaupunkiin. Aina haaveilin salaa, että jonain päivänä poljen tuon matkan vielä. 

Mä tein sen!! Poljin eilen yhteensä 55 kilometriä. Aikaa mulla meni noin 3 tuntia ja hikipisaroita tuli vuodatettua muutamia. Puolen välin matkan jälkeen pääsi itku, hitto mä oon täällä ja mä teen sen! sitä seurasivat kylmät väreet vaikka lämpöasteita oli reilusti ja aurinko paistoi. 

Matka meinasi tyssätä, kun oli enää 20 kilometriä jäljellä kun kaaduin, mulla oli lukkopolkimet ja kengät kiinni niissä ja yhtäkkiä tippui ketjut ja pyörä "tyssäsi" siihen paikkaan. En kerennyt saamaan edes glosseja auki kun olin jo maassa kyljelläni jalat kiinni polkimissa :D Ei onneksi sattunut, mutta kyynerpäästä tuli verta jonkin verran ja käsistä irtosi nahkaa. Ketjut eivät meinanneet mennä millään paikoilleen, mutta onneksi sain ne kuitenkin paikoilleni ja hammasta purren viimeisen 20 kilometrin poljin. Nyt on voittaja fiilis. Kuka tahansa voi tehdä mitä tahansa jos oikein uskoo ja tahtoo sitä! Nyt se on todistettu! 

Tästä on hyvä jatkaa viimeisien 4 työpäivän kimppuun ja alkavaan koulupäivään! 

You can do it if you want it!  YOU WILL DO IT IF YOU WANT IT!!!
Kaloreita reissulla paloi n. 1600 :)

7 kommenttia:

 1. Mahtava suoritus! Mä varmaan kuolisin, jos tuollaisen matkan fillaroitsisin. Suunnittelen tämmöisen karvan alla 10 kilsan fillarointia ees taas ja välissä on parin tunnin tauko. Ei yhtään aavistusta miten se mulla sujuu. Aiemmin olen mielummin kävellyt vaikka saman matkan, kun fillaroinut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän nopeasti se kunto kasvaa kun vaan ensin pääsee vauhtiin. Viime kesänä jaksoin varmaan joku 12 km vain..

   Poista
 2. WAUDE! Minuakin itkettää huikea suorituksesi😊

  Minäkin tasaista poliisin, mutta ylämäet teettävät lähes kuoleman. Tosin kerta kerralta vähän helpompaa.

  VastaaPoista
 3. Wow! Ihan huikee suoritus, onnittelut! Mä oon kans pyöräilly tälle kesää ihan kiitettävästi kilometrejä ( siihen nähden että en ollu lähes kahteen vuoteen edes koskenu pyörään..). Mukavaa hommaa kunhan sää suosii :)

  VastaaPoista
 4. Ihan mieletön suoritus! Olet kyllä ihan pro! Paljon onnea siitä!:)

  VastaaPoista
 5. Wau! Mahtava suoritus! Ihminen kykenee mihin vain, kun vaan haluaa - siihen uskon, vaikka en aina ole varma. Pyöräily on tosi hyvää liikuntaa, eikä rasita niveliäkään. Ja Suomessa on mahtavia maisemia, joissa on kiva pyöräillä :)

  Laitoin blogisi seurantaan, etten unohda sen olemassaoloa. Tämän löysin vahingossa, mutta varmasti palaan uudelleen. Miullakin on pienenemisprojekti meneillään. Tsekkaa jos haluat: marisight.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Mihin sinä olet hävinnyt. Täällä kovasti odotellaan!!!!

  VastaaPoista