perjantai 10. lokakuuta 2014

Olen täällä

Hei vaan kaikille pitkästä aikaa! Tulipahan pidettyä koko blogin aikana ollut pisin tauko. Tarkoitus ei ollut olla näin kauan poissa, mutta nyt reppu täynnä tarmoa uudelleen täällä. No mitäkö minulle kuuluu? Hyvää! Tässä välillä olen kerennyt lomailemaan 2 viikkoa, aloittanut koulun, diettaillut, harrastanut liikuntaa ja nauttinut puolisoni kanssa olosta, Pitkästä aikaa elämä tuntuu hymyilevän oikein kunnolla.Pidin ennen lomaa 1 viikon vapaata syömistä joka kyllä välillä riistäytyi käsistä, painohan oli tuolloin ennen tuota viikkoa vaihdellut hurjasti 105,9-107,9 kg välillä. Viikon vapaa syönnin jälkeen lähdettiin tosiaan puolisoni kanssa kahdeksi viikoksi Kreikkaan. Siellä tuli syötyä ja juotua enemmänkin kuin hyvin :D Voin kertoa teille kaikille, jotka, ette ole koskaan käyneet kreikassa maistamassa sitä aitoa fetaa, olette missanneet paljon..se oli jotain niiiiiiiiiiin herkullista, nytkin tätä kirjoittaessa valuu kuola suusta...  Kyllä Kreikassa ruoka on hyvää ja mahtavaa, kävimme pari kertaa syömässä pienessä sivukujalla gyrospitaa, joka oli siis kuin pitaleipää, jossa täytteenä tzatzikia, salaattia, grillattua halloumia ja ranskiksia. Ihan mieletöntä! Uimassa kävimme monta kertaa ja kierrettiin paikkoja vuokra-autolla. Jäätelöä kului kanssa ennätys määrä, yleensä en paljon jätskii syökkään. Se tästä reissusta, tulee muistellessa jo kova kaipuu takaisin lämpöön.

Reissun jälkeen ruotuun palaaminen oli todella hankalaa, oikeastaan riistäytyi käsistä vielä enemmän kuin tuolla ulkomailla ollessa. Lähes neljä viikkoa siis hallitsematonta syömistä, ja vaaka kiitti. Paino näytti 114 kiloa tasan!!! HUI!!! Nyt olen ollut 2 viikkoa tarkasti ruokavaliolla ja paino on pudonnut 109 kiloon, joista varmaan pian tippuu pari lisää, koska nyt menkat ja turvottaa. Mutta että noin paljon loma kiloja..huh,huh. Onneksi ei noista kiloista montaa voi olla sitä oikeaa itseään.


Koulun tosiaan aloitin elokuussa ja tuntuu aika erilaiselta olla jälleen opiskelija. Paljon tehtäviä ja haastavia sellaisia. Koulua ei ole joka päivä, vaan n. joka toinen viikko 2-4 päivää vkossa. Paljon on siis itsenäistä opiskelua. Koulun suhteen on vielä ollut eväiden kanssa hiukan haastetta. Koulussa kyllä voisi käydä syömässä edullisen lounaan ( 4 euroa) mutta usein kasvisruoka versiot eivät ole kovin proteiini rikkaita. Omien eväiden kanssa tulee myöskin haaste. Koululla ei saisi syödä luokkahuoneissa mitään, vaan tilassa, joka on opiskelijoille varattu. Noh, tämä tilahan on aina täynnä, ei mahdu mikrolle, eikä edes istumaan. Onneksi meillä on välillä tunnit toisessa rakennuksessa ja usein viikonloppuisin joten siellä saa eväitä syödä myös luokkatiloissa. Katsotaan, mihin tuo alkaa sitten kehittymään jatkossa ja mikä tulee olemaan se dieetti joka on minulle se sopiva.

Kuitenkin, vaikka kuukauden söin mitä sattuu, ei vaatteet purista, eikä olo ollut mitenkään erikoisen tukala. Päätinkin sitten ottaa mittoja pitkästä aikaa ja täytyy todeta, että ennen en varmaan ole ottanut niitä oikein, kos nyt saan samoja tuloksia??? Kuitenkin vaatteet joita ennen olen käyttänyt, on mennyt vaihtoon, osa jo pariinkin otteeseen. Tästä lähin en sitten mittoja ota, vaan olkoot peili ja vaatteet se mittari vaa'an ohella.

Tällä hetkellä syön fitfarmin ohjeiden mukaisesti. Hiilareita on reilummin, mutta myös aerobista on enemmän. Sali n.3 x viikossa ( lyhyt ja tehokas ohjelma) + 3 aerobista ( yleensä ryhmäliikuntaa). Tää on tuntunut hyvältä. Olen tullut siihen tulokseen, että itselleni sopii paremmin dieetti, missä on hiilareita hiukan enemmän. Olen laittanut tavoitteeksi tällä vuodelle päästä tuohon 102 kg! Tammikuussa alitetaan satakiloa! :)

Hei kyselkää ja laittakaa kommenttia, mistä haluaisitte lukea,vinkkejä, ideoita, palautetta ? Mitä vaan! Sana on vapaa :)

EDIT; Muokkasin hiukan blogin ulkoasua, miltä tämä näyttää teidän koneella? Omalla koneella nää leveydet ei istu ollenkaan, toisella koneella kyllä ja puhelimessa taas ihan ok. Onpahan tääkin vaikeaa hommaa :D

2 kommenttia:

 1. Hauska lukea blogitekstejäsi näin pitkästä aikaa!

  Mistä oot löytänyt uikkarin? On hyvännäköinen yläosa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kiitosta! Uikkarin on ale löytö kapphallista tänä kesänä, ihmettelen vaan, että mahduin jo kokoon 44 :)

   Poista