sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Vinkkaa

Moikka! Täällä ollaan viettämässä sunnuntaita tee kupposen ja kynttilöiden kanssa. Aamupäivästä kävin polkemassa spinningia 2 tunnin ajan. Mahtava tunne, se kun jaksoi ja hiki valui kunnolla, mutta se ei haitannut.

Spinning tuntia varten tankkasin reilusti aamulla puuroa, hedelmiä ja itse suorituksen aikana tuoremehu-vesi-suola yhdistelmää. Voin kertoa, että toimi erittäin hyvin, lihakset eivät krampanneet ja jaksoin todella hyvin. Hyvä minä! :)

Blogissani oli ennen sivussa linkkejä blogeihin joita itse lueskelin, ajattelin, kun osa seuraamistani blogeista ei ollut päivittynyt useaan kuukauteen ja osa blogeista on siirtynyt eriaiheisiin. Ajattelin, että nyt on aika aloittaa puhtaalta pöydältä sekä blogitauon että seuraamieni blogien osalta. Nyt heitän teille lukijat sitten pallon.. Mitä blogia sinä tykkäät lukea ja miksi? Vinkkaa minulle oma suosikkisi.. Voit myös mainostaa omaa blogiasi. Haluisin blogien olevan samasta aiheesta kuin omani, eli kuntoilun ja painonpudotuksen ääreltä. Olisi kiva lukea myös isompien ( yli 100 kg) pudotusmatkasta...Tutkailen huolella vinkit läpi ja lähden rakentamaan uutta lukulistaa itselleni sen pohjalta. Olkaa hyvät, nyt saapi mainostaa ja kehua :)
6 kommenttia:

 1. minä luen
  fat-to-fit-project.blogspot.com/
  http://projectmariina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Itsekin kaipaisin uutta lukemista. Minua myös kiinnostaa yli satasesta lähteneet laihdutukset. Itseäni kiinnostaa ehkä eniten ne, joissa pohditaan pääkopan asioita ja sitä omaa elämää.

  Oma blogini on lähinnä varmaan sekoitus kaikkea : http://pohdintaajatavoitteita.blogspot.fi/

  Vähemmän on ollut liikuntaa, mutta nyt olen siinäkin jo vähän kunnostautunut.

  VastaaPoista
 3. Itse olen aika pian yrittänyt vaan poistaa listalta ne blogit, jotka ei päivity, mutta toki joitain on jäänyt. Mun blogin sivupalkista löytyy ja oikeastaan niitä kaikkia seuraan:) Plus tietysti oma blogini, olen 9-alkuisista lukemista aloittanut ja taidan siellä mennä edelleen:)

  VastaaPoista
 4. Minäkin olen vielä menossa mukana, vaikka nyt vatsankasvatusprojektin aikana bloggaaminen on tosiaan jäänyt. Mutta muutama viikko ja sitten palailen taas alkuperäisen aiheen eli painonpudotuksen ja elämänhallinnan pariin :)

  http://tyttosinaoletlaski.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Täällä kirjoittelee juuri uudestaan bloggaamisen aloittanut, lähtöpainoa yli sata kiloa. Pikkuhiljaa tahdon mukaan säännölliseen kirjoitteluun kuvien kera :)

  http://iwillbebeautiful2.blogspot.fi

  Itsekin juuri tuossa aloin selaamaan lukulistani blogeja, mutta todella moni oli poistettu!

  VastaaPoista
 6. Täällä yksi, joka tarvitsee myös päivitystä lukulistaan. Tällä hetkellä pudotan painoa cambridge ohjelman avulla, sillä haluaisin päästä alkuvuodeksi alle 100kg ja cambridge on ainakin toimiva ja nopea menetelmä. Se tietysti vähän kauhistuttaa, että kuinka kauan saavutetut tulokset kestää..

  Minut löytää blogista
  varmastihidasta.blogspot.fi

  VastaaPoista