keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Vaatetuksesta

Heippa hei! Long time no see ;) Syy tähän löytyy nimittäin tietokoneesta. Meidän vanhan läppärin kovalevy taitaapi olla menossa rikki, kone käynnistyy todella hitaasti, joskus kestää jopa 2 tuntia käynnistys. Välillä päästää ihme raksutusta, ihan kuin hiiri juoksisi koneen sisällä. Nyt on koneestä otettu varmuuskopioita. Voi olla, että bloggaukseen menee nyt pitkä tauko, koska rahat on siinä mallilla, ettei heti uutta konetta olla ostamassa, vaikka se onkin todella tärkeää, ainakin nyt opiskeluiden kannalta. Puhelimella en osaa oikein bloggailla, jotenkin kovin työläs ja vaikea käyttää...

Tein kuva kollaasin viimeisen 2 viikonaikana päälle eksyneistä vaatteista, pukeuduin siis paljon muihinkin vaatteisiin, mutta nämä muistin kuvata. Kuvassa näkyy arki vaatetus kotona ( tai salin ja kodin välillä), treenivaatetusta, hieman tyylikkäämpää ( kuvasta puuttuu tosin musta jakku, joka kuului asuun) sekä perus koulupäivän asu. Tätä lyhyttä postausta tein yli tunnin!!! Kone hieman hitailee, enkä saanut ihan kaikkia haluamiani kuvia edes auki... Noh tässä jonkinmoista :)


Mä rakastan vaatteita, shoppailua, asusteita ja kenkiä. Siksi varmaan omistankin yli 20 paria kenkiä, ihan liikaa vaatteita ( ainakin mieheni mielestä :D ) ja paljon asusteita, koruja, laukkuja. Nyt olen huomannut, että kengät alkaa menemään väkisinkin uusiksi. Vanhat ovat niin löysiä, että kait sitten jalka jotenkin pienenee kun laihtuu, tai sitten turvotus yms. häviää... Yhdet kauniit kiilakorko kengät olivat kun ostin ne vuonna 2012, todella ahtaat ja puristivat hiukan nilkoista. Toissapäivänä päätin laittaa kengät pitkästä aikaa jalkaani ja kas kummaa, kengät pyörivät jaloissani niin, että kävelystä ei meinannut tulla mitään... Niinpä lähtee taas iso erä kirppikselle tavaraa.

Arkena käytän paljon trikoota, paitaa, toppeja... kavereina kollarit tai rennot farkut. Kouluun taas teoria päiville tykkään pukeutua hieman nätimmin, yleensä rentoon jakkuun, toppiin ja farkkuihin. Mä niin odotan huhtikuuta, kun on tulossa tyttöjen bileet, pääsen laittautumaan oikein pitkän kaavan mukaan...ainut ongelmaksi muodostuva on se, että mitä mä laitan päälle? Pitäisikö tehdä kollaasia tänne ja te saisitte arvostella?

P.S Ihanaa nähdä omat varpaat, ettei maha tuu enää eteen kuten ennen... :)

2 kommenttia: