keskiviikko 21. elokuuta 2013

Ei tää oo helppoo.

Viimeksi tuulettelin, nyt ollaan tosiaan kuin vuoristo radassa. Heti perjantain jälkeen, tahdon voimaa uhkuen, menin ja sorruin, herkuttelin sipsillä ja karkeilla. Onneksi kuitenkin kohtuudella, ja kaikki tämä siksi että ruokailut venyivät ja kuukautiset olivat tuloillaa, seli seli... Sunnuntaina kävin elokuvissa, karkkia sielläkin punttasin, karkin jälkeen maistui pizza. Maanantaina onneksi pääsin takaisin ruotuun. Näköjään en saa tiukasti kieltää itseltäni mitään, mitä tiukemmin sanon ei, sitä varmemmin sorrun. Nyt on mukava nestepöhö ollut muutaman päivän. Tämä on sitä elämää, välillä ylämäkiä ja välillä alamäkiä. Pää asia, että repsahdus ei kaada koko hommaa tai jatku kuukausia kuten ennen. Arvatkaapas muuten mitä, löydin viime vuoden lopulta dokumenttia, olen silloin painanut n. 135 kg. Eli nyt todellinen pudotus alkaa olla lähelle 20 kg.

Nyt täytyy lähteä sulattelemaan laardeja salille. Ugh! Olen puhunut.

2 kommenttia:

  1. Ei voi sanoo repsahdukseks muutamaa päivää ;DD Niinku sanoit, sulla oli kontrollia sanoo ittelles että nyt lähdetään sulattelee laardeja. olen hengessä mukana, lähden juuri itekin salille.

    VastaaPoista
  2. Hyvä että sait ittees niskasta kiinni! Kävin itekin joku aika sitten mäkkärissä ja olo sen jälkeen oli niiin surkee! Ihan ku olisin rikoksen tehny...pääasia kai se tosiaan on ettei jatka montaa päivää vaan kohtuus kaikessa.

    VastaaPoista