lauantai 31. elokuuta 2013

Buzzador kampanja: Pepsodent white now gold

Pääsin mukaan siis buzzadorin kampanjaan, jossa pääsin testaamaan valkaisevaa hammastahnaa pepsodentiltä. Pidetään alkuun kertaus siitä, mitä on tämä buzzaus?

Buzzador on Pohjoismaiden johtava yritys Word of Mouth-markkinoinnin ja sosiaalisessa mediassa tapahtuvan markkinoinnin parissa. 300 000 jäsentämme (Buzzadoria) ovat luonteiltaan uteliaita ja he haluavat kokeilla uusia tuotteita ja palveluita. Buzzadorit levittävät rehellisiä mielipiteitään ystävilleen ja tuttavilleen sekä internetissä että kasvotusten.
 
Buzzadorina saa aika ajoin kutsuja kampanjoihin. Jos haluaa osallistua kampanjaan ja pääsee siihen mukaan, saa kotiin testattavaksi erilaisia tuotteita tai palveluita. Tuotteesta on testauksen lisäksi tarkoitus levittää tietoa mm. ystäville ja tuttaville buzzaamalla eli keskustelemalla heidän kanssaan tuotteesta.Buzzador pakettini sisälsi Buzzaus lehtisen, hammasharjan, ison pepsodent white now gold hammastahnan, sekä 12 kappaleita pieniä tuubeja joita olen jakanut kavereilleni testattavaksi. Itse olen kerennyt käyttää tahnaa noin viikon verran.

Tässä infoa tahnasta pepsodentin omilta sivuilta:

Pepsodent White Now Gold on uusi hammastahna jossa on kolminkertainen määrä** blue light-ainesosaa ja joka antaa valkoisemman hymyn heti ensimmäisestä harjauksesta.
 • Pepsodent White Now Gold sisältää mullistavan blue light-teknologian joka on hellävarainen kiilteelle ja antaa heti valkoisemmat hampaat
 • Säännöllisesti käytettynä Pepsodent White Now Gold hammastahna poistaa myös tummentumia hampaan pinnalta
 • Tuote antaa normaalin fluorihammastahnan suojan ja soveltuu päivittäin käytettäväksi
 • Raikkaan makuinen
*Kliininen tutkimus jossa tutkittiin välitöntä valkoisuuden vaikutelmaa optisella menetelmällä. 79 osanottajaa. Valkoisuuden vaikutelma on väliaikainen. Tuote voi tahrata joitakin tekstiilejä ja pintoja.
**Verrattuna Pepsodent White Now ja Pepsodent White Now ice cool mint hammastahnoinhin.

Otin nämä ennen ja jälkeen kuvat heti ennen aloittamista ja välittömästi harjauksen jälkeen. Pahoittelen, jos kuvan laatu on huono, en saanut selvempiä kuvia kamerallani.
LÄHTÖTILANNE: Harjaan normaalisti hampaani 2 x päivässä, aamuin illoin ihan perus pepsodentillä jossa on fluoria tai xylitolia. Minulla on huono hammasluusto lääkärini mukaan, vaikka hampaat ovat nätit ja tasaiset. Tummentumia on varsinkin entisiltä tupakointi ajoilta. 


HARJAUS: Harjasin hampaitani 2 minuutin ajan pepsoden white now gold valkaisevalla hammastahnalla. Vaahto suussa värjäytyi sinertäväksi, ja maku oli raikas joka jäi suuhun. Harjauksen jälkeen huuhdoin suun mahdollisimman vähällä vedellä.


LOPPUTULOS: Hampaisiin jäi kyllä kiilto ensimmäisen harjauskerran jälkeen, en oikein osaa sanoa olisiko ollut sen kummemmin valkoisempi, mutta ainakin jotain kiiltoa olin näkevinäni. Nyt viikon jälkeen en oikein osaa sanoa eroa. Mitä te olette mieltä? Näkyykö ensimmäisen kerran jälkeen eroa? Alaalla kuvat harjauksen jälkeen.

2 kommenttia:

 1. Kuvat ovat kyllä sen verran tummia, että en itse niiden perusteella osaa sanoa juuta tai jaata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään, vaikka peilistä katsoin :D Hieman tosiaan kiiltoa, mutta en mitään valkoisempaa hymyä ole löytänyt tähän päivään mennessä :D

   Poista