maanantai 9. syyskuuta 2013

Kuulumisia ja ruokakuvia :)

Heippa hei taas pitkästä aikaa, jotenkin täällä rintamalla ollaan oltu niin väsyksissä ja horroksessa. Painon hallinta on ollut vaikeaa ja kuitenkin sitä herkuttelua on tullut tehtyä liikaa, yksi hyvä puoli tässä kaikessa on kuitenkin... En ole lihonut, mutta en pahemmin laihtunutkaan. Enää muutama päivä ja tää valas on rannalla lämpimässä, siellä rentoudutaan ja kahden viikon päästä tullaan takaisin intoa puhkuen...

Kaikesta ruokailusta ja nuiveasta olosta huolimatta olen treenannnut salilla suht raskasta treeniä. Syke alueitanikin olen koetellut varsinkin pyöräillessä :)


Nauriscurry ja paneroitu hälsans kök pihvi( ei kannata ostaa, totesin juuri) 
Nauris curry:
Nauriita
Sipulia
Tomaattia
Valkosipulia
Kurkumaa
Korianteria
Jeeraa eli juustokuminaa
Chiliä jauheena
Öljyä paistamiseen
Ensin pannulle mausteet ja paahda niistä tuoksut esille.. lisää öljy ja kuullota sipulia ja valkosipulia tovi pannulla. Lisää mukaan kuutioitu nauris ja kuullota pari minuuttia lisää. Lisää pannulle vettä ja keitä nauriit kypsäksi, lisää tomaatit ja anna porista muutama minuutti. Nauti :) 


Punajuuri sosekeitto, näkkileipä rouhetta ja raejuustoa.


Nutana kasvispyöryköitä,raejuustoa ja porkkanaraastetta.

Tajusin muuten, että nyt on jotenkin mennyt paljon soijavalmisteita. Onkohan sitä turvallista nauttia noin suurissa määrin? Siitäkin kun nykyään ollaan montaa mieltä...

1 kommentti:

  1. Oi että! Aurinkoista ja rentouttavaa rantalomaa sinulle, nauti kaikesta siellä ja tule takaisin levänneenä ja motivoituneena! :)

    VastaaPoista