lauantai 31. toukokuuta 2014

paino putoaa, virallisesti - 20 kiloa rikki

Heippa, tässä taas pikaista päivitystä ennen iltavuoron alkua. Mun paino putoaa nyt hyvällä tahdilla mielestäni. Tänä aamuna päästiin virallistesti todistamaan lukua 109,8 kiloa. Eli virallesisti - 20 kiloa on mennyt rikki. Oikeastihan tuo luku on suurempi, mutta en uskaltanut ihan projektin alkuvaiheessa edes käydä vaa'alla. Tää antaa kyllä hurjasti tsemppiä jatkaa eteenpäin. Enää 900 grammaa vaikeaan lihavuuteen. JEEE en sitten ole enää sairaalloisen lihava :)

Eilen kävin vaate ostoksilla. Sukkia,rintaliivejä, puseroita, uikkarit... Tuntuu, että kohta menee koko vaatekaappi uusiksi. Onhan se ostelu mukavaa, mutta olen yrittänyt, että ostelisin mahdollisimman vähän, sitten vasta lähempänä tavoitetta. Kesä vaatteista mulla oli pulaa. Viime kesäiset isoa ja väriltään mustia! Eilen lähti paljon värejä matkaan kaupasta. Uikkareita en viitsinyt vielä ostaa, ne käy kuitenkin isoksi ennen syksyistä kreikan matkaa. Bikinit aioin kyllä siellä vetää päällenni, luonnonsuojelijoista huolimatta :D

Tää lähtee nyt keittelemään perunat, syömään ennen iltavuoroa ja pyöräilemään kohti työpaikkaa. Keli näyttää nyt ihan hyvältä siihen hommaan. Mulla tulee 6 kilometriä suuntaansa. Ei kuulosta paljolta, mutta todella rankka reissu, ylämäkiä ihan kamalasti ja hiekkatietä kaiken lisäksi. Saapahan sydän töitä ;)


Miten muiden viikonloppu lähtee käyntiin? Onko muita vuorotyöläisiä ruudun takana?
kuvat google kuvahausta.


2 kommenttia:

  1. Vautsi, miten hyvä saavutus! Ehdottomasti uusia vaatteita voit vähän ostella, sitten taas motivaatiota tulee lisään kun ne alkavat tuntua isoilta.

    VastaaPoista
  2. Onnittelut hienosta saavutuksesta! Täällä ei uskalleta vieläkään shoppailemaan, kesän edetessä on kyllä pakko jotain hankkia, mutta vielä koitan sinnitellä olemassaolevilla ja kerätä rohkeutta kohdata ne karmaisevat sovituskopit.

    VastaaPoista