sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Mikä sinua liikuttaa?

Mulla on probleema. Nimittäin, musiikki. Mulla on soittimessa niin vanha soittolista, että ärsyttää jo se. Olen lisäillyt uusia biisejä silloin tällöin, mutta aina tuntuu jotenkin, että ne samat ja vanhat siellä siltikin soi. Auta Laardia, ja kerro mikä on sinun liikuttavin kappaleesi? Mikä saa sukat pyörimään jaloissa ja minkä tahtiin on mukavaa nostaa rautaa?

Katsotaan, millainen lista koostuisi teidän ehdotuksista :)


Onko tälläinen lähellä omaa makuasi? Vai kuulostaako liikaa massalta?


Entäpä tämä? Liian raskasta? Sopivasti tahtia nostamaan painoja entistä enemmän?


Mites tämä söpö rokkari, joka on vaihtanut hieman popimmaksi? Saako hän sinulta pisteitä musiikista?



Toimiiko ulkomainen rap musiikki?



Entäpä suomi räppi?



Latinorytmit?



Suomipop?



Kunnon sheikkaus?



Vai kunnon balladi? Ainakin venyttelyn ajaksi :)





Mitä sinä kuuntelet treenatessasi tai vapaa-ajalla mieluiten? Vinkkaa lempparisi :)



4 kommenttia:

  1. Minua liikuttaa melkein mikä tahansa Queenin biisi! Ja melkein mikä tahansa Rammsteinin biisi. Ja Metallican versio Whiskey in the Jarista, en tiedä miksi. Olen melko konservatiivinen, enkä ikinä jaksa tutustua uuteen musiikkiin, kun vanhastakin pidän.

    VastaaPoista
  2. Timi Lexikon - Perhosefekti. Eli suomiräppi/elektropoppi. Lenkillä liikkuu jalat nopsaan tätä kuunnellessa, se musiikki, se sanoma, se video ja se artisti! Kaikki on niin mieltäylentäviä ^^ Itseasiassa aika monesti semmoisina aamuina kun tekis vaan mieli torkuttaa, niin tää on se kappale joka saa nousemaan ylös, eli energialataus on taattu! :)

    VastaaPoista
  3. Kerkesin just kysellä samaa omassa blogissani, sillä miun lista on vuodelta keppi ja keihäs.. pitääkin käydä kurkkimassa et mitä vastauksia tänne saat jos saisin kanssa jotakin vinkkiä omaan treenilistaan :) Miulla itellä on hukassa biisien nimet, mut Asteen ja Cheekin biisit saa ainakin miun treeneihin energiaa..sekä Pitbull + erilaiset lattaribiisit :)

    VastaaPoista
  4. Minulla on muutama vanha Bodywork-kokoelmalevy, joita kuuntelen treenatessa (olen siirtänyt ne puhelimeen). Lisäksi Ian Van Dahl toimii. Toisinaan tykkään etsiä Spotifysta toisten treenilistoja ja kuunnella niitä.

    VastaaPoista