torstai 25. heinäkuuta 2013

Mitä kuuluu tavoite farkuille?

No tulisikohan tähän nyt vastaus: Kyllä! Tavoitteena oli siis kolmet farkut, joista kahta kuvaa laitoin aikaisemmassa postauksessa. Yhdet menivät jo silloin jalkaan, mutta puristivat pirusti. Nyt pidän päivittäin niitä farkkuja jalassa. Tavoite nro 2 farkut menevät jo kiinni! Mutta puristavat eivätkä vielä istu kunnolla...Siispä työtä riittää!

Tavoite farkut nro 3, eivät mahdu vielä jalkaan ja sinne on työtä varmasti ainakin yli 10 kg! Aika näyttää, mutta tuntuu kivalta ajatus, että nuoruuden farkut menisivät vielä joskus jalkaan :)Kyllä tää tästä :) Ensi viikolla jatkuu sd extra ja liikuntaa tulee lisää. Tämä viikko nyt lepoa ja varmasti paino nousee ( toivottavasti myös laskee nopeampaa kun välissä lomaillaan ). Näkyykö teidän silmään muutosta? Itseni mielestä näkyy, varsinkin tuolta takaa, nyt noi taskut menee jo jopa lähelle normaalia kohtaa.

P.S oli muuten ensimmäinen kuva muokkaus, hankalaa se oli, mutta tässä teille nyt :)

4 kommenttia:

 1. Kyllä mun mielestä on muutosta! Keskimmäisen kuvan taskuista näkee hyvin, niinku itsekin mainitsit. :) Itsekin vasta tein tavoitevaatepostauksen, mutta vasta ekan osan... Tuloksia odotellessa. :D

  Hyvää työtä oot tehnyt, tsemppiä ja jatka samaan malliin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Karo! Käyn heti kurkkimassa blogiasi :)

   Poista
 2. Vautsi, hienosti näkyy kutistuminen!

  VastaaPoista