maanantai 22. heinäkuuta 2013

Sd:n loppu tunnelmat ja läski sunnuntai.

Moikka! Nyt on viimein superdieetti ohitse ja kyllä se niin oli läskiä lähti tämän kuuden viikon aikan -8.5 kg. Oikeastaan lopetin jo lauantaina dieetin. Olin juhlissa lauantaina ja siellä en herkutellut yms mässäillyt kuin 2 kappaletta vaahtokarkkeja! :)

Mutta sitten se sunnuntai.. pää kipeä, olo oli pahempi kuin krapulassa. Varmasti nestevajetta. No mitä laardi tekee sen asian hyväksi? Syö aamulla kaksi ruisleipää... päivällä sitten hieman suklaata ja tortillaa! Totaali retkahdus ja masu hyvin pinkeänä. Tänään vaa'alle toi eilinen + 1 kg plussa saaliin. Tänään piti korjata retkahdus.. ja mitäs laardi sitten tekee? Syö vaaleaa leipää... Onneksi vain palasen, mutta edelleen vatsa kipeä ja pinkeä. Nyt tiedän miksi olin ennen turpea ja väsynyt koko ajan.. Huomenna ollaankin jo kovasti ruodussa uudestaan! Tänään otin kuvia myös tästä kuuden viikon tuloksesta, en ole vielä itse katsonut kuvia, mutta pian saatte tekin ne täällä nähdä.

Onneksi kuitenkin läski sunnuntaina tapahtui jotain hyvääkin, kävin ulkoilemassa mukavissa maisemissa 2 tunnin ajan..


Ai niin, mulla muuten ei ole enää paljoa vaatteita, ne olen saanut laittaa myyntiin kun ei enää istu päälle kunnolla. olen siis suuri vaatteiden himohamstraaja, mutta nyt olen päättänyt etten uusia osta paljoa ennen kuin painoa on tippunut kunnolla ;) Illan mittaan taidan testailla, mitä kuuluu tavoite farkuille :)

5 kommenttia:

 1. Vau mikä huipputulos SD:llä, onnittelut. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! :) On se hyvä tulos, mutta jotenkin ärsyttää ajatus, että olisin pystynyt parempaan jos olisin noudattanut 100 % dieettiä. Kohta sitten sd extran kimppuun :)

  VastaaPoista
 3. Hieno tulos, onnea! Mistä olet muuten ostanut tuon ulkoilutakin? Kivan näköinen ja tarttisin itsekin jonkun vastaavan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ostin tuon takin prismasta viime talvena, silloin tuo takki ei mahtunut kiinni, vetoketju hajosi tuosta toiselta puolelta kun maha puristi niin takkia.. Nyt onneksi on mukava päällä!

   Poista
 4. 8,5kg on tosi hyvä tulos 6 viikossa! Hieno suoritus!

  VastaaPoista