lauantai 6. heinäkuuta 2013

Tavoite farkkuja

Nyt olen pidemmän aikaa jo motivoinut itseäni vaatteilla ja katsellut netistä kauniita vaatteita joihin joskus toivottavasti mahdun. Kotona odottaa myös läjä vaatteita, joihin haluan mahtua. Eli tavoitteita löytyy. Kuvasin teille tavoite farkkuja, alun perin minulla oli kolmet, joista ensimmäiset menivät jo nyt jalkaan! Hyvä minä!

Kamalaa katsoa näitä kuvia, miksi ihmeessä ihminen päästää itsensä tähän tilaan?

Tavoite farkut 2. Näihin menee noin 10-15kg niin voipi pitää päällä jo. Alimpana farkut, joihin mahdun varmaan useiden kilojen jälkeen vasta, nää farkut on aina olleet sellaiset mun viralliset tavoite farkut, ne kun menee, on tavallaan tavoite saavutettu. Olen 2000- luvun alussa pitänyt näitä farkkuja viimeksi. Katsotaan, onko 3 viikon kuluttua jo havaittavissa pienentymistä, superdieettiä on jäljellä siis tämän viikon jälkeen vielä 2.
Aamulla ei salilla ollut virtaa yhtään, oisikohan illalla virtaa lähtee pyöräilemään?

5 kommenttia:

 1. Vaatteet ovat kyllä hyvä motivointikeino, niin uusista haaveilu kuin vanhojen sovittelu. Se on vaan niin mahtava fiilis, kun joku ennen pieni vaate mahtuu ja istuu hyvin. :) Tsemppiä sulle Superdieettiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. totta, nää karmivat kuvat saa vielä yrittämään kovemmin :)

   Poista
 2. Tuo on niin totta, karmivat kuvat saa yrittämään vielä kovemmin!!
  Tsemppiä!

  Ps. Tulin vastavierailulle :)
  itsekurikoetuksella.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus vasta valokuvat aukaisee silmät...ei peili, minäkin vuosia lihoneena en aina tajunnut olevani niin lihava... Nyt kyllä valokuvat avanneet silmiä!

   Poista
  2. Tsemppiä Maajalle myös sinne suunnalle ja tervetuloa uudestaan vierailemaan :)

   Poista