perjantai 19. heinäkuuta 2013

Viimeistä viedään..

Viimeinen viikko dieettiä jäljellä, aivot lyö tyhjää ja olo on todella nuutunut. Huomenna tiedossa juhlat ja katsotaan pystynkö siellä välttelemään tarjoilua. Tosiaan kaksi edellistä viikonloppua on ollut jos jonkinmoista juhlaa, molemmissa olen saanut hyvin kiemurreltua eväistä pois itseni.

Jotenkin samalla iskenyt sellainen masis, kivaa joo, että paino laskee, mutta muutama kaveri on olleet tosi vmäisiä ja suoraan sanottuna vittuilleet mun kuntoilusta ja kuulemma myöskin karppaan. Just joo. Nämä kaverit ovat olleet ennen tosi hoikkia ja nyt vasta vuoden sisään lihoneet todella massiivisesti... Olen yrittänyt houkutella heitä liikkumaan nätisti, mutta palkkana siitä on ollut vittuilua. Että näin.

Minusta tämä kuusi viikkoa on olleet suht helppoa, tiedän mitä syön milloinkin ja kuinka paljon. Treenit ovat olleet hyviä ja rankkoja. Päätin sitten kuitenkin liittyä sd extraan ja näyttäisi olevan treenien suhteen ainakin haastetta. Että tälläistä perjantaita ja palataan toivottavasti pian taas asialle! :)


Kivat maisemat ja hyvät lenkkeily maastot täällä :)

p.s Tiedän ,olen ollut muuten tosi huono bloggaaja koko sd:n ajan.

4 kommenttia:

 1. Hienosti sun dieetti on mennyt! Kyllä sä pystyt vastustamaan niitä herkkukiusauksia, tsemppiä! Etkä vaivu nyt masikseen!!!
  Älä välitä v-ttuilusta, ne on vaan kateelllisia ;)

  t. Mimuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa minäkin olen tuuminut! Ei mun tee mieli yhtään herkkuja, mutta eniten tekee pahaa ajatus mitä muut sanoo kun ei ota. Tiedän, tyhmää tälläinen, mutta sellainen se ihmismieli välillä on...

   Poista
 2. Hei! Löysin sun blogin tässä yks päivä ihan vahingossa ja nyt jo lukenut sen alusta loppuun! Mulla itsellä kans menossa laihdutus tai oikeastaan elämäntapamuutos, aloitin viime maanantaina että viikko vasta takana mutta hyvin menee ja painoa nyt tippunut 2,5 kg. Alkupainoni oli 111,4kg. Yllättävän hyvin olen jaksanut käydä salilla ja sen lisäksi vielä pyöräilemässä ja terveellinenkin ruoka maistunut. Olen saanutkin täältä ruokavinkkejä ja motivaatiota itselleni myös, kiitos siitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hyvä, että olet saanut täältä tsemppiä omalle polullesi! Hienosti olet aloittanut ja 2,5 kg on jo todella hyvä aloitus :) Tulehan päivittelemään kuulumisiasi tänne! :)

   Poista