maanantai 12. elokuuta 2013

Herkuttelulla laihtuu?

Olen tässä ollut muutaman viikon käymättä vaa'alla. Ajattelin sen hieman tasoittavan stressiä mitä tuo vaaka välillä tuottaa. Superdieetin jälkeen siis en ole oikein päässyt raiteille. Olen herkutellut suhteessa aika paljonkin. Olin ihan varma että paino on noussut pari kolme kiloa. Mutta, mitähän kummaa, se olikin laskenut. Ihan itsestään, ja eilen vielä herkuttelin hulluna soijamakkaroilla ja suklaalla. Tai pakko siinä olla varmaan viime viikon urheilulla asiaa...Liikuin viime viikolla siis viisi tuntia lähinnä aerobisia, pyöräilyä, kävelyä, uintia. Lauantaina olin myös häissä. Meinasi tulla hirmuinen taistelu vaatteista, mutta eräs mekko näyttikin nätiltä päällänä, mekko on seisonut hengarissa useita vuosia. Sain myös kehuja kauniista ulkonäöstäni, mutta en painostani.


Onko linjoilla ketään muuta pudottajaa? Miten teillä kesä on mennyt, onko tullut lisä kiloja?

7 kommenttia:

  1. Jep, kesällä on tullut parisen kiloa ylimäärää, hurjasti näytti ensin et on tullut enemmänkin, mut olivat piruvie vaan turvotusta. :)

    Mut eihän se suklaa ja soijamakkara siellä vaa'alla vielä näy (muuna kuin suolensisällön painona) mut tuskin ne näkyykään, jos ei niitä joka päivä vetele :D Ja riippuu ihan siitä kuinka paljon sä niitä söit! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, mutta koko viikolla vähän napsinu sieltä täältä, näköjään näin voi hieman tehdäkkin, jos vaan vaan liikkuu tarpeeksi. Hyvä ettei kesä tuonut muutakun turvotusta, tästä on hyvä jatkaa upeana syksyyn! :)

      Poista
  2. Wau! Näytät tosi näpsäkältä! Mekko on erittäin nätti ylläsi.
    Tsemppiä syksyyn, tarkkana niitten herkkujen kanssa ;)

    Mimuli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Mimuli, tässä kuukausi tehokasta aikaa ennen kahden viikon lomaa, siihen asti en herkuttele :)

      Poista
  3. Olipas tosi nätti asu! Ja jäi kommentoimatta tuohon edelliseen postaukseen iso KIITOS! Oli sellainen tsempityspostaus, joka osui ja upposi, ja sattui vielä tulemaan äärimmäisen haastavaan hetkeen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hyvä jos sain muillekkin välitettyä tsemppiä, sitä kun tarvitsin tuolloin itsekkin :)

      Poista
  4. Hei! täällä ainakin on kesä mennyt erittäin hyvin!
    Kevät talve-kevään aikana pudotin hurjat 20kg, ja kesäkuun 1. päivä ajattelin että NYT ON KESÄ enkä stressaa syömisestä enkä liikkumisesta vaan höllään ja nautin kesän. Näin olen tehnyt ja hupsista, nyt elokuun loppupuolella olen yhdeksän kiloa kevyempi kuin kesäkuun ensimmäinen... :)Uudenvuoden 2013 lupaus on pitänyt, ja pian olen 30 kiloa kevyempi! Nimim. lähtöpaino 124kg.

    ja pakko kommentoida vielä tuota herkuttelua ja painonpudotusta, itselleni käynyt välillä myös niin, että kun on pitkään ollut "kuurilla", siis ei ole sallinut itselleen herkkuja ja kun on palkinnut ja herkutellut niin painoa onkin pudonnut yhtäkkiä! Esim. toukokuulle asetin -5kg tavoitteen jotta saan höllätä, ja kesäkuun 1. viikon aikana painoa putosikin 3kiloa vaikka HÖLLÄILIN.

    Lykkyä sinullekin, ja nätti tuo mekko!!

    VastaaPoista