perjantai 4. huhtikuuta 2014

Voihan vitus ja jumitus

Tässä taas soudetaan ja huovataa. AINA kun pääsen lähelle 115 kiloa, niin sitten tulee jotain ja paino nousee. PRKL!! Se on jotenkin mulle vaikea etappi. Monta kertaa olen käynyt jo lähellä, että menisi tuon 115 kilon alle. Ei sitten millään. Ärsyttää.

Eilen kävin pikku nuhasta huolimatta tunnin kävely lenkillä, koska nyt ollut melkein puolitoista viikkoa taukoa liikunnasta. Syytä siiehn on ihan ollut. Se reissu ja tosiaan koiran sairastuminen. Nyt sitten itsekkin lievää allergiaa/flunssaa poden.

Mua vitutti tuo vaaka. No mitä minä silloin teen, no kaikkihan lähtee silloin lapasesta ja mätän posket pullollaan ihan mitä vaan saan suustani alas. Tähän tilanteeseen aina hoin itselleni "tästä on suunta vain ylöspäin" ja nyt tuntuu siltä että ei ole, enkä pääse ikinä tuonne 115 alle! Ärsyttävääääääää!!!!!

Huomenna pt tapaaminen ja olisi sykkeennostoa ja pikaspurtteja luvassa, saa nähdä voinko osallistua tämän flunssan kanssa, mutta vaa'alle aioin ainakin mennä. Nyt pitäisi tehdä ruoka annokset valmiiksi useammalle päivälle, näin vältän yleensä repsahdukset. Meinasin kokeilla teidän jakamia reseptejä, jotka olette jakaneet arvonta postauksessa.Näillä eväillä sitten kohti viikonloppua.

P.S Nyt kaikki vielä osallistumaan arvontaa täällä. Vähän on tullut osallistujia, olikohan tämä liian hankala/tylsä aihe vai eikö palkinnot natsaa?

kuva google kuvahausta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti