sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Ihanaa shoppailla!

Voi kuulkaa tätä shoppailu maniaa, joka iskee silloin tällöin. Eli siis aika usein, varsinkin nyt, kun oikeasti mikään vanha ei käy päälle enää. Nyt on viimeistäänkin mennyt kaikki takit uusiksi, kerrankin saa ostaa normi puolelta, vaikka vielä vähän tiukkoja on. Tarjoituksella olen ostanut nyt naftimpia vaatteita, ettei jää heti isoksi. Tammi alessa en paljoa ole käynyt, mutta nettikirppikseltä ja cittarin alesta jotain ostellut. Vielä olisi hakusalla icebugit ja lenkkeilykengät... ja kohta puolin toppahousut ( jospa tämän talven vielä pärjäisi vanhoilla) ja tuulipuvun housuja, mutta onneksi niitä on jemmassa hyvin kunhan vain koko pienenee. T-paitoja ja farkkuaj mulla odottaa jo monet kaapissa sitä hetkeä kunhan saan vetää ne niskaan. Oi sitä ihanaa tunnetta, jes nämä mahtuu mulle! Siitä tunteesta on hyvä ammentaa voimaa tulevaan, vaikka nyt tuntuu ruokapuoli olevan tosi vaikeaa...Ja kuulkaas... kun olen päässyt alle 100 kiloon, meikäläisen pärstä tulee näkyviin, musta on tulltu nimittäin nyt niin kaunis, että kehtaisi pärstän laittaa näkyviin :D 

2 kommenttia:

 1. Aivan mahtavaa hieno suoritus! Oon pitkään seuraillu sun blogia! On jäänyt itsellekki hautumaan ajatus omasta laihdutus blogista, jospa sen avulla lähtis motivaatio käyntiin. Tällä hetkellä laihdutus vielä ajatuksen tasolla..
  115kg on elopainoa tällä hetkellä ja ikää 27vuotta.. Mutta jään odottelemaan tulevia kirjotuksia! Tsemppiä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka ja kiitos <3 ehdottomasti vaan omaa blogia perustamaan, tää on kyllä joskus niin terapeuttista. Mutta hei, jos se laihdutus on edes ajatuksissa, sieltä se lähtee, silloin osa työtä on jo tehty :)

   Poista