keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Laardi sulaa

Apuva! Menin sitten varaamaan huomiselle elämäni ensimmäisen spinning tunnin. Kyseessä on tunti nimeltä lime. Näin limestä kerrotaan:

Lime 30 min
IISEE Lime-tunnit ovat palauttavia. Kehittyminen tapahtuu palautuessa. Nämä tunnit siis viimeistelevät tehokkaan ja järkevän harjoittelun. Suositeltavaa on myös hakea ensikosketus lajiin näiden tuntien kautta. Tunneilla vuorottelevat lyhyet rasitus- ja palautusjaksot

Hui! Vähän jännittää, en ole koskaan ollut oikein mikään innokas ryhmäliikkuja. No, tulen kyllä kertomaan kokemuksia teille. Tänään kävin tekemässä kiinteyttävän treenin kuntosalilla. Kaloreita paloi hurjat 830 kcal ja aikaa harjoitukseen kului 1 h 40 min. Kuntosali on kyllä sellainen liikuntamuoto mistä minä tykkään. Ehkä joskus tulevaisuudessa olisi upeaa työskennellä liikunnan ja eteenkin kuntosalin maailmassa. 

Pääsiäinen häämöttää jo ovella. Mitä teidän pääsiäiseen kuuluu? Itsellä pääsiäinen tulee sujumaan talkoissa, ruokaa laittaessa (talkooväelle), hieman herkutelleen, nauttien ja varmasti saunoen :) Pääsiäisen jälkeen alkaa ruokavalion ruukkaaminen, johon te saatte mieluiten jakaa tietämystänne. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti