keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Pääsiäinen ja ensimmäinen spinning tunti takana.

Nyt onkin sitten pääsiäistä vietetty oikein urakalla. Ei mitenkään erikoinen pääsiäinen, oli paljon hommaa kotona ja vieraitakin kävi. Ruuat oli vähän mitä sattuu ja nyt vatsa ollut todella kipeä pääsiäisen jäljiltä.

Sitten jos siirryttäisiin aiheeseen spinning. Hieman peloissani lähdin ensimmäiselle lime(30 min) sisäpyöräily tunnille, saavuin paikalle hyvissä ajoin ja ohjaaja auttoi asentamaan pyörän säädöt kohdillee(satula, tanko ja polkimet). Ensimmäiset minuutit poljettiin kovalla temmolla ilman vastusta, sitten vastuksia ja työstö osuuksia oli muutama, eli työstö osuudella viittaan kun noustaan seisoen polkemaan. Hiki lensi, mukavaa oli ja työstö osuudetkin melkein jaksoin loppuun, ainoastaan pisimmän työstöosuuden aikana istahdin satulaan ennen muita. Täytyy kyllä suositella muillekkin. Tunnin jälkeen mukavasti reidet hapoilla ja pari päivää tunnin jälkeen etureidet olivat jumissa, eli siis jotakin lihaksia on siis rääkätty. Tunnin lopuksi kyselin vielä ohjaajalta mitkä tunnit sopisivat tälläiselle laardille joka haluaisi alkaa kokeilemaan muita tunteja.. vastauksena sain että melkein mikä vaan, muistaa vaan sanoa ohjaajalle että on ensimmäistä kertaa mukana. Kuulemma kahvakuula, venyttely ja yhdistelmätunnit olisi hyviä.

Seuraavaksi ajattelin, että laardi lähtisi kokeilemaan prana beatsia joka siis yhdistelee joogaa ja tanssia helpoissa koreografioissa. Onko kellään kokemusta kyseisestä tunnista??

Minulle on tullut kyselyitä, että miten sain elämäntapa muutoksen aluilleen. Teen teille postauksen miten tähän asti on tultu. Mutta nyt viemään kirpputorille väljäksi jääneitä vaatteita :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti