maanantai 29. huhtikuuta 2013

Hälsans kök blogikampanja

Heippa! Pääsin pari viikkoa sitten mukaan buzzadorin kampanjaan testaamaan kasvisruokaa hälsans kök merkiltä. Postissa saapuikin 20 euron lahjakortti s-ryhmään. Kortin tultua suunnistinkin prismaan ja ostin ison satsin erilaisia kasvistuotteita kotiin. Lisää muita kasvistuotteita ja lisätietoa näistä löydät valmistajan omalta sivulta www.halsanskok.fi. Nyt kuulette totuuden mukaisen arvioin testaamistani tuotteista.

20 euron arvoinen lahjakortti saapui postissa. Tällä saimme hakea mieleisiä kasvistuotteita testiin.

Tässä ostokset: burgare soijapihvit, färs kasvismureke, soijanakki, soija shorizo ja kasvispyörykät. Hinnat vaihtelevat 4-5 euron välillä. Minulla oli jonkun verran aiempaa kokemusta hälsans kökin kasvistuotteista. Kiva oli kuitenkin päästä buzzadorin kamppanjaan mukaan.
 Emsimmäinen valmistamani ateria. Kasvismureketta porkkanan ja tomaatin kera sekä kaurapastaa, Kuullotin ensin sipulin ja porkkanan öljyssä pannulla. Sitten lisäsin färs kasvismurekkeen sekaan ja paistoin muutaman minuutin. Maustoin suolalla ja jauhelihamausteella. Sekaan heitin vielä pari tomaatti antamaan mehuvyyttä. Tuote on rakenteeltaan jauhelihan kaltainen, miedosti soijalta maistuva. Tämä kastike oli ainakin superhyvää ja nopeaa tehdä! Suosittelen. Käytä jauhelihan tavoin. Yksi pussi riittää 3 reiluun annokseen.

Ravintosisältöper 100 gPer annos (75g)% GDA*
Per annos (75g)
Energiaa147 kcal110,3 kcal221 %
Proteiinia18 g13,5 g5 %
Hiilihydraattia9 g6,8 g8 %
josta sokeria5 g3,8 g5 %
Rasvaa3 g2,3 g11 %
josta tyydyttyneitä rasvahappoja0,3 g0,2 g< 1 %
Ravintokuitua6 g4,5 g188 %
Natriumia0,55 g0,4 g7 %

Ainesosat: Soijaproteiini (vedellä turvotettu, 85%), kasviöljy, vehnäproteiini (vedellä turvotettu, 2%), maltodekstriini, suola (1,5%), mallasuute (ohrasta), sipulijauhe, hiiva, valkosipulijauhe, aromi, mausteet, rypälesokeri. Saattaa sisältää jäämiä kananmunasta ja seesamista.
 Toisena testiin pääsi kasvispyörykät. Valmistin pyörykät uunissa ja kyytipojaksi wokkasin tomaattia ja sipulia soija kastikkeessa. Pullat oivat sopivan mausteisia ja mukavan kovia rakenteeltaan. Hyviä ja helppoa, varmasti ostan toisenkin kerran!


Tuotetiedot

Soijaproteiini 51% (vedellä turvotettu), vehnäproteiini 15% (vedellä turvotettu,), vesi, kananmunan valkuaisjauhe, kasviöljy, maltodekstriini, tärkkelys, suola (1,6%) sipulijauhe, hernekuitu, proteiinihydrolysaatti (vehnä), mallasuute (ohra), aromit, valkosipulijauhe, stabilointiaineet (guarkumi, natriumalginaatti), hiiva, punajuurijauhe, mausteet

Ravintosisältöper 100 gPer annos/ (5st/kpl=70g)% GDA*
Per annos/ (5st/kpl=70g)
Energiaa170 kcal119,0 kcal6 %
Proteiinia18 g12,6 g25 %
Hiilihydraattia10,5 g7,4 g3 %
josta sokeria1,5 g1,1 g1 %
Rasvaa6 g4,2 g6 %
josta tyydyttyneitä rasvahappoja0,7 g0,5 g2 %
Ravintokuitua1 g0,7 g3 %
Natriumia0,65 g0,5 g19 %
Vastaa keittosuolapitoisuutta1,6 g1,1 g19 %

Jäi vielä kastiketta seuraavalle päivällekkin.


Nyt joku tietenkin miettii mitä ihmettä toi buzzaaminen on? Lyhykäisyydessään saamme tuotteita kotiin testattavaksi ja raportoimme siitä teille tänne blogeihin. Lisää buzzauksesta kotisivuilta, siellä pystyt myös rekistöröitymään buzzaajaksi.Näin kotisivut kertovat:


"Oletko luonteeltasi utelias ja pidät uusien tuotteiden ja palveluiden kokeilemisesta? Oletko säännöllisesti yhteydessä ystäviesi kanssa sekä kasvotusten että verkossa blogien ja sosiaalisten verkostojen välityksellä? Hienoa, Buzzador voi olla juuri sinua varten!
Osallistumalla kampanjoihimme luot hauskoja ja jännittäviä kohtaamisia sinun ja ystäviesi sekä eri tuotteiden ja palveluiden välillä. Buzzadorina sinulla on mahdollisuus yhdessä ystäviesi kanssa päästä kokeilemaan ja vaikuttamaan tuotteisiin sekä palveluihin ennenkuin ne ovat tulleet markkinoille..
Buzzadorina levität sanaa tuotteista ystävillesi ja tuttavillesi kasvotusten, blogien, Facebookin ja Twitterin välityksellä tai muilla keskustelupalstoilla ja kanavilla, joissa olet mukana. Tämän jälkeen raportoit kampanjakokemuksistasi ja kokeillusta tuotteesta tai palvelusta kotisivuillamme. Voit myös lähettää buzzauksistasi kuvia ja videoita, jotka julkaistaan Buzzadorin kampanjasivulla. Kuvat, videot ja muut tekstiraportit näkyvät vain samaan kampanjaan osallistuville Buzzadoreille."

Yhteenvetona näistä tuotteista: Maut hyviä ja sopivan kokoisia paketteja. Tuotteesta jäi korkealaatuinen mieltymä. Varmasti tulen ostamaan uudestaan. Lisää kuulette pian :) Mitäs te pidätte hälsans kök ruuista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti