torstai 2. toukokuuta 2013

Vappu kuulumisia...

Miten teillä meni vappu? Minä aina ennen vapun aikoihin olisin ostanut ison kasan rasvaista grillattavaa, sipsejä monta säkkiä, irtokarkkia, limsaa, simaa, pähkinöitä ja paljon sokeri siideriä. Tänä vuonna vappu oli täysin erilainen. Vapun aattona kävin prismasta ostamassa itselleni pyöräilyhousut, elikkä shortsit jossa on takapuolen kohdalla pehmusteet. Mukaan kaupasta tarttui shortsien lisäksi hiusharja, urheilupanta(siis sellanen joka on vähän kuin pipo, mutta suojaa ainoastaan korvat, joten tukka saa olla rauhassa), pari dvdtä, skyr rahkaa, tomaattia, sipulia ja raejuustoa. Hyvä minä! Ei enää entisiä rasvaläjiä eikä sokeripommeja!! Tässä huomaa hienosti kasvun jonka tämä elämän muutos on tuonut tullessaan. Sain suurta tyydytystä ostoksista jotka ei sisältäneet megamättöä.

Vapun aattona harjoittelin taas juoksua. Tällä kertaa tavoitteena oli kävele 5 min, juokse 4 min, pidä pieni tauko ja toista harjoitus matkalla. Eli juoksua tuli koko harjoituksen aikana 8 min. Poikki olin mutta kuitenkin jaksoin. JEE!

Vappuna kuitenkin herkuttelin, tosin terveellisesti. Grillausta, soya chorizo makkaraa, tomaatti-sipulinyyttiä ja tulista omatekoista tomaatti- valkosipuli salsaa. Hyvää oli. Harmi kun en muistanut ottaa kuvaa teidän iloksi tänne. Illemmalla herkuttelin protein puddingilla, makuna minttusuklaa.

Vappuna myös kävin ajamassa 1 h 15 minuuttia pyörällä. Hiki lenti ja jalkoja hapotti. Tästä oli tosissaan hyvä vappu tehty :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti