maanantai 27. toukokuuta 2013

Tunteiden vuoristo rataa..

Onpa ollut melkoista tunteiden myllerrystä viime päivät. Perjantaina kävin vaa'alla ja plussaahan siellä vielä oli + 500 g. Kurssilta oli etä päivä sopivasti  perjantaina, jotenkin aamulla herätessäni fiilis oli huono. Työkkäristäkin soitettiin ja iski heti paniikki, että mitähän nyt, joudunko takaisin vihaamaani työhön. Tekisin ihan mitä vaan, mutta en enää sitä. Sain ajan keskusteluun ensi viikolle, heti heräsi tunne, että miksi nyt kesän korvalle kun syksylle oli jo sovittu aika? Se selviää sitten ensi viikolla.

Sitten päivemmällä viikkasin vaatteita kaappiin ja katsoin shortseja jotka oli tilannut kesäksi, tajusin, että onpa isot. Tajusin myös, että olen hirveä läski. Vaikka en enää yhtä läski kuin ennen, mutta läski läski ja vielä kerran läski. Perjantai iltana päätin sitten kuitenkin lähteä pyöräilemään ja tulihan siinä pyöräiltyä 22 km. Olo oli edelleen läski.Lauantaina olin kaverin kanssa satamassa nauttimassa ihanasta kelistä ja nautittiin muutamat siiderit. Illalla menimme yökerhoon ja pitkästä aikaa minulla olisi ollut vientiä, vaikka olin liikenteessä ilman meikkiä ja retkuisissa vaatteissa. Ehkä tämä terveellinen elämä on tuonut uutta hehkua kasvoille ja mielelle. Olo oli aika otettu ;)

Sunnuntaina meni aikaa puutarha hommissa, sekä ostoksilla. Ostin kaikkien kauhistuksien uhalla bikinit tulevalle lomareissulle. Kai läskikin on paremman näköistä ruskeempana? Onko läskillä oikeus olla bikinit päällä rannalla? Otin sen riskin.

Hirvee avautuminen. Plaah. Seuraavan kerran käyn vaa'alla vasta 2 viikon kuluttua, loppu viikosta olen lähdössä pienelle reissulle. Ehkä tekee välillä hyvää olla tuijottamatta vaakaa?

6 kommenttia:

 1. Nyt tsemppiä nainen! Eipäs juututa siihen peilin eteen surkuttelemaan! Onhan sun paino tullut jo alaspäin ja vartalossa on tapahtunut kiinteytymistä!
  Säännöllisesti vaan pyöräilyä ja lenkkeilyä + kuntosalia. Ja sidukkaa kohtuudella, se taitaa olla melkoinen kaloripommi!?

  t. Mimuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Onneksi kuitenkin pitäydyin vain light siidereissä... ja todella harvoin tulee juotua nykyään, alkoholi on kyllä kavala kaloripesä..

   Poista
 2. Jaksaajaksaa!! :) Tiedä vaikak työkkäristä olis jotain positiivista...?

  Joo, sidukka pois, vaihda vaikka valkkariin tai skumppaan (kuivaan siis)!. Ite jos on menotuulella, niin mielummin juon sitten just skumppaa (80 kcal/dl, sama kuin kuiva valkkari). Jos vaikka 6 lasia vetäsee, on kyllä sopiva nousu, ja kcal kertyny 480. Siiderissä on kyllä vähemmän kcal desissä (n. 55 /desi), mutta jos sen 0,5 vetäsee, on yhdessä jo 275... Eli kaks 0,5 l sidukkatölkkiä tai melkein pullo skumppaa.... Kannatan jälkimmäistä! Plus usein laimennan skumppaa tai valkkaria maustetulla vichyllä, niin säästy kaloriot ja tulee vähemmän alkoholia :)

  T. Yksi harrastelija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis toi siiderin juonti on mulle tosi harvinaista, ehkä 1 kerran vuodessa. Viinejä en voi juoda, saan niistä heti päänsärkyä. Siidereissä on kyllä tosi paljon kaloreita, yleensä juon kyllä golden capin light siidereitä. Mutta tota skumppa+ vissy vois kokeilla taas vuoden päästä kun juo seuraavan kerran ;) Kiitti teille kivoista tsempeistä ja vinkeistä!

   p.s Kävin just kattoo golden capin sivuilla että light siidereissää on 30 kcal per dl. Eli 150 kcal per 0, 5 litraa.

   Poista
  2. Aivan, itelle se ei oo niin harvinaista :DD Viineissä itellä vaikuttaa tanniinien määrä päänsärkyyn, kannattaa kokeilla esim luomuviinejä, niissä on niitä vähemmän! Punaviiniä oon juonu ehkä 2 vuotta sitten, koska se on ihan totaali ei tuon päänsäryn takia :/

   Juu, light sidukoissa on kyllä vähemmän, ja olikohan Rainbowlla vielä joku jossa oli jopa alle 30 kcal! :D harvemmin vaan ainakaan pohjanmaalla saa terasseilta light siideriä!

   Ja vielä skumppaan, jos tykkäät makeesta, osta kuiva/puolikuiva skumppa ja si ehkä vähä makeempi vissy (joku mansikka tjsp), niin tasaantuu si :) ne makeet skumpat osaa olla oikeita kaloripommeja, jaiks!

   T. Yksi harrastelija

   Poista
 3. Hei älä nyt noin synkistele! Sähän oot hienosti saanut painoa alaspäin! Nauti kesästä äläkä tuijota liikaa peiliä. Kesällä on kaikki kauniimpia...läskitkin :D mikähän siinä on että yleensä kun lähtee extemporee baariin ni on vientiä, mutkun pynttäydyt ni ei näy ketään?

  VastaaPoista