tiistai 7. toukokuuta 2013

Loppu raportti buzzador kampanjasta- hälsans kök

Nyt olisi loppu raportoinnin aika hälsans kök tuotteiden loppu arviointiin.Tälläiset tuotteet oli siis minulla testissä.

- Soijanakki
- Färs kasvismureke
- Soya chorizo
- Kasvispyörykät
- Kasvispihvit

Ensimmäinen testaus tapahtui färs kasvismurekkeesta, josta tein pastalle kastikkeen tomaatista, sipulista ja porkkanasta. Tuote oli maistuvaa, rakenteeltaan kuin jauhelija, helppo valmistaa. Hyvä tuote.

Toinen testaus tapahtui kasvispyöryköiden kanssa. (oikeastaan olen syönyt jo pyöryköitä useammin). Wokkasin tomaattia ja sipulia pyöryköiden kanssa. Toisen kerran söin pullia salaatin kera. Hyvä tuote, sopivan mausteinen, hyvä koostumukseltaan.

Kolmas tuote joka pääsi testiin oli soijanakki. Soijanakkia valmistin uunissa, kera salaatin. Maku oli hieman jauhoinen, eikä mausteitakaan ollut mukana. En ostaisi toista kertaa.

Neljäs tuote testaus tapahtui soya chorizo makkaran kanssa, grillasin bataatin kera. Maku hyvä, todella hyvät vahvat mausteet. Paras soijatuote hetkeen! Ostan varmasti uudestaan.

Viides tuote- kasvispihvi maistui ihan hyvälle. Olisi varmasti ollut maukkaampaa burgerina, minä söin omani lämpöisten wok vihannesten kera. Ihan ok, helppo tuote.

Haluastko sinä Buzzadoriksi? Entäpä mitä buzzaajalta odotetaan?


Buzzador on:
  • Utelias
  • Sosiaalinen henkilö, jolla on suuri sosiaalinen verkosto – sekä internetissä että kasvotusten
  • Aktiivinen sosiaalisen median käyttäjä, hän on mukana esimerkiksi Facebookissa, Twitterissä, blogeissa jne.
  • Ns. “early adopter” – edelläkävijä, joka on kiinnostunut uusista asioista
  • Henkilö, joka haluaa kokeilla uusia tuotteita ja palveluita
  • Keskustelee uusista asioista kuten tuotteista ja palveluista ystäviensä kanssa
Buzzadorina sinulla on mahdollisuus päästä kokeilemaan ja kertomaan, mitä pidät erilaisista tuotteista ja palveluista. Kun pääset kokeilemaan tuotteita ja palveluita sinun tarvitsee vain kertoa niistä ystävillesi, joko kasvotusten tai sosiaalisen median välityksellä sekä raportoida kokemuksesi tämän jälkeen meille. Buzzadorina toimiminen on sinulle ilmaista ja vie sinut ja ystäväsi moniin jännittäviin kohtaamisiin uusien tuotteiden ja palveluiden parissa.
 Nämä tiedot www.buzzador.com.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti