perjantai 10. toukokuuta 2013

Punnituspäivä

Tänään pamahti ruutuun 123,9 kg. Eli -1,4 kg vähemmän kuin viikko sitten. Hyvä fiilis! Aamulla herätessä ja vaa'alla käydessäni tuli hyvä fiilis ja aamupalan jälkeen hyppäsin pyörän selkään ja pyöräilin 12 km salille ja siellä tein muutaman sarjan hauista, rintaa ja ojentajia sekä vatsoja. Takaisin en jaksanut enää polkea.

Tänää myös herkuttelin hieman irtokarkeilla ja kourallisella sipsejä. Äitien päivänä aioin maistaa kakkua. Nyt kuitenkin kattomaan lätkää, jännä peli!


10 kommenttia:

 1. Moi, uutena lukijana ilmottaudun :)
  Itelläki laihisprojektia oikeestaa ollu tää vuosi, välillä huonommin ja välillä paremmin menneenä. Nyt taas parin päivän ajan yrittäny mielessä tsempata rueta taas enemmän tekemään töitä sen eteen että läskiä sulais. Nyt blogeja lukeneena miettiny omaa blogia, mutta huonona kirjottajana en tiiä tulisko sinne paljoo tekstiä :D
  Mutta jään seuraamaan kirjoittelujasi. :)
  Kovasti tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka ja tervetuloa! Ehdottomasti aloitat bloggailun, tulen lukijaksi! Tää on välillä ihan terapeuttista...

   Poista
  2. Nyt on blogi saatu aikaseks, aika haparoivaa itellä tää alku tähän kirjottamiseen. Mutta ehkä se tästä :)

   Poista
 2. Hyvä hyvä! En muista olenko kommentoinut ennen mitään, mutta lukijaksi liityin joku aika sitten. Suunnilleen samassa veneessä soudetaan, mulla taitaa tosin olla airot hukassa kun mitään ei oikein tapahdu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Manna! Tervetuloa mukaan seurailemaan mun projektia. Itsellähän meni aika monta kk siihen kun paino lähti kunnolla putoamaan, tää oli tälläistä hakuammuntaa pitkään kun löysi oman jutun. Toivotaan, että sinäkin löydät oman tyylisi joka sinulle sopii! :)

   Poista
 3. Moikka! Löysin sattumalta sun blogin.. Kiva lukea samanikäisen mietteitä.. Kattelin noita sun ruokakuvia ja "ruokalistoja".. ootko miettiny että siirtyisit vähähiilihydraattiselle ruokavaliolle? Olen itse ollut monta kuukautta ja olo ei voisi olla parempi!! Kilot ja sentit katoaa! :)
  -toinen kakskutone-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Tervetuloa seuraamaan blogia! Olen joskus ollut todella vhh (niin vhh kuin kasvissyöjä voi olla), mutta minulla ei riittänyt tehot urheiluun. Kasvisruuasta tulee luonnollisesti enemmän hiilareita kuin liharuuista. Tosin nykyään mun ruoka ei sisällä kovinkaan paljon hiilareita, ja hiilarin lähteinä ovat kasvikset, soija, linssit ja täysjyvä viljatuotteet. Joillan toimii kuulemma hyvin! Itse olen nyt löytänyt hyvän mallin itselleni.

   Poista
  2. Ai niin, piti lisätä, tule kertomaan seuraavankin kerran miten sinulla menee! :)

   Poista