keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Tavoitteita

Nyt vihdoin ja viimein aihe, jota olen pyöritellyt päässäni kauan. Tavoitteet, mitä ne olisivat minun kohdallani? Tavoitteet varmasti selkeyttäsivät päämäärää ja antaisi suuntaa koko hommalle. Minusta se on aika hankalaa. Tähän asti tavoitteet ovat minulla 5 kilon sykleissä. Tänä vuonna - 20 kg.

Alku vuodesta kirjoittelin, että tänä vuonna -20 kg mieluiten lokakuuhun mennessä, helppohan tuo olisi eikä vaatisi kuin 2 kiloa kuukaudessa, niin lokakuussa vaaka näyttäisi jo -20 kg vähemmän. No helpommin sanottu kuin tehty. Alku vuosi ei lähtenyt huhtikuuhun mennässä oikein vauhdikkaaseen pudotustahtiin. Välillä pudotusta, välillä nousua. Tilanne +-0. Nyt kuukauden ajan paino on pudonnut mukavasti, toisaalta pistää ärsyttämään ajatus, kuinka pitkällä olisin nyt jos alkuvuosi olisi sujunut paremmin.

Ensimmäinen etappi - 5 kiloa, mennyt rikki! Jes! Eikä millään ihme dietillä vaan oikealla ruualla ja liikunnalla. Seuraava etappi - 10 kg. Palkitseminen, siitä olikin kyselyä miten aion palkita itseni (muullakin kuin kaventuneella ololla). Tässä hieman alustavaa pohdintaa omalle projektille näin ääneen sanottuna.Vuosi 2013 tavoitteet:
- 5 kg, saavutettu, palkitsen itseni tallinnan risteilyllä ( lähtö 2 viikon päästä).
- 10 kg Ostan itselleni jotain kivaa mistä olen haaveillut (crossari kotiin, guess laukku tai pieni kaupunkiloma)
- 15 kg, uusi läppäri
- 20 kg, thaimaan loma helmikuussa ( jos ennen lokakuuta).Nämä ovat alustavat ajatukset ja saattavat palkinnot jäädä lunastamatta tai muuttua, fiilis pohjalla mennään. Miten te muut olette palkinneet itseänne?

6 kommenttia:

 1. Hienoja palkkiota, motivoivat varmasti. :) Minäkin olen hankkinut itselle jotakin mukavaa ja jossain vaiheessa, kun saan vähän suuremman tavoitteen täyteen niin asetun tatuointikoneen alle. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vautsi! Toivotaan, että pääset pian hakkauttamaan ihoasi :)

   Poista
 2. Mulla on kans tuo etelän matka päätavote kun -20kg on täynnä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä onkin hyvä ja motivoiva tavoite! :)

   Poista
 3. Itekki tässä yrittäny miettiä tavotteita, mitkä ois realistisa ja mahollisia saavuttaa. Mut työttömänä ei ite pysty kovin suuria palkintoja miettimää.. :/ Itteni tuntien niitä motivaation ja innostuksen lopahduksia saattaa tulla tiheäänki. :S Mut ehkä tavotteet mielessä jaksas paremmin porskuttaa eteenpäin!? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla vähän sama työttömänä ei paljoo hurrata. Onneksi sain tuon tallinnan reissun ilmaiseksi, käy hyvin palkitsemiseen :) Saa nähdä miten sitä itelle käy.

   Poista