maanantai 2. joulukuuta 2013

Haaste

Sain jo aika päivää sitten haasteen, mutta jotenkin epähuomiossa en ollut tätä noteerannut ennen tätä päivää. Kiitos tästä haasteesta kuuluu blogille http://cocotton.blogspot.fi/2013/11/love-yourself-haaste.html


"Liian usein meillä tulee mietittyä niitä asioita ja kohtia itsessämme, joista emme pidä. Joita haluaisimme muuttaa. Joita inhoamme. Jotka saavat meidät itkemään. Liian leveä tai liian lattea takapuoli, liian ohuet tai liian kiharat hiukset, liian isot tai liian pienet tissit, hörökorvat, väärän väriset silmät, liikaa rasvaa väärässä paikassa, liian vähän muualla, kyömy nenässä, hampaat vinot.


Haluan laittaa leviämään haasteen, joka pakottaa sinut hetkeksi pysähtymään peilin eteen ja keskittymään siihen, mikä sinussa on kaunista ulkoisesti? Haluan, että haaste pakottaa sinut hetkeksi katsomaan sisälle itseesi: mikä sinussa on kaunista sisäisesti? Haluan, että tämä haaste leviäisi kauas ja saisi ihmiset arvostelun sijaan arvostamaan itsessään sitä kauneutta, mitä meihin kaikkiin on luotu niin runsaasti <3" Lady PunttiHaaste on helppo ja ihana: kerro haasteesta omassa blogissasi ja listaa kuvan (tuon ylläolevan tai minkä tahansa rakastettavan kuvan) alle vähintään viisi (5) asiaa, sisäistä tai ulkoista, joita todella rakastat itsessäsi - tai ainakin haluat oppia rakastamaan, jos et siihen vielä pysty <3 - Lady Puntti1. Iho ja hiukset, minulla on kaunis tasainen ja läpivuoden ruskettunut iho. Talvella iho on herkkä pakkaselle. Minulla on pitkät, puoleen selkään asti ulottuvat mustat luonnonkiharat( isot kiharat). Ne ovat ihanat, kun niitä on oppinut arvostamaan.2. Tunteellisuus, olen aina ollut empaattinen, toisaalta se ei aina ole hyvä asia. Tunnen vahvasti ja haluaisin useammin myös näyttää sen.


3. Silmät, ruskeat ja kauniin mustat ripset.4. Huulet, täyteläiset ja näkyvä amorinkaari.5. Poskipäät, pienenä inhosin korkeita poskipäitä, mutta nykyään ne on todella kivat varsinkin ripauksella aurinkopuuteria. Tiivistettynä voisin siis kertoa, että pidän aidosti kasvoistani. Myös hampaista, kulmakarvoista, nenästä...mutta korvat ovat sitten asia erikseen..ja kaikki kaksoileuasta alaspäin <3 pikku hiljaa toivottavasti opin rakastamaan myös omaa kroppaani tuosta leuasta alaspäin <3.

Jollain tapaa tää haaste oli hankala, tiesin heti, että tykkään kasvoistani, mutta mistä tykkään sisälläni? Ehkä tätä aletaan työstämään seuraavaksi.

Haluan haastaa seuraavat blogit mukaan tähän haasteeseen: 6 kommenttia:

 1. Onpas kiva haaste ! Tosi hyvä juttu miettiä niitä positiivisia asioita itsestään, sillä usein todellakin tulee vaan ruodittua niitä huonoja.

  Tsemppiä sinulle projektiisi!

  VastaaPoista
 2. Jokaisen pitäisi miettiä noita asioita säännöllisesti:)

  VastaaPoista
 3. Haaste blogissa: http://fitfatmamatiina.blogspot.fi/2013/12/11-kohdan-haaste.html
  :)

  VastaaPoista
 4. Joo harvoin kyllä tulee ajateltua et oonpas mä hyvännäkönen :) tosi kiva haaste!

  VastaaPoista
 5. Uusi lukija ilmoittautuu, pitää taas itsekin saada motivaatiota painonpudotukseen ja "vertaisblogit" on siihen tarkoitukseen aika mahtiksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lukijaksi! Toivotaan, että motivaatiota löytyy täältä! :)

   Poista