keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Moi!

Moikka pitkästä aikaa! Ei laardi ole lopettanut, eikä mitään muuta kummallisempaa. En ole mukamas kerennyt tehdä muutakuin joulu valmisteluita. Viime viikonloppuna juhlittiin pikkujouluja, oli ihan kivaa käydä pitkästä aikaa viihteellä. Vaatteiden kanssa heti tuli vaan kriisiä, kun mikään ei istu ja kaikki lörpöttää. Äkkiä oli käytävä ostamassa rintaliivitkin, kun aina pidän nykyään urheiluliivejä.

Urheilu on viime viikon jälkeen ollut vähäistä. Luulin, että viikonloppuna mun varvas murtui, oli sinertävä ja turvoksissa, mutta tarkemman tutkailun tulos oli, että varmaan kynsi hangannut varvasta pahoin ja kynsivallin tulehdus, tänään on lääkärille soittoaika ja hän päättää, syödäänkö antibiootit tähän vai ei. Maanantaina kävin salilla, mutta hankalaa se oli, koska varvas oli todella kipuinen ja en saanut edes kenkiä jalkaan kun niin turvoksissa on. Toivotaan, että loppuviikkoa kohden tervehtyisin jo ja pääsisin vaikkapa kokeilemaan pitkästä aikaa spinningiä ;)

Paino on ollut useamman viikon ajan 119 kg. Nyt saisi jo vihdoin lähteä laskuun...

Ai niin, viime viikolla kävimme koko perhe (mies ja 2 koiraa) ihanalla pikku retkellä ihanassa pakkassäässä. Lenkistä piti tulla rauhallinen, mutta maasto oli sen verran haastavaa, että hikihän siinä tuli. Kauniit oli maisemat kyllä ja eipähän tuo hikoilukaan pahasta ole ;)Kauniita ovat kyllä maisemat, ja upea oli kallio joihin oli nuo jääpuikot muodostuneet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti