lauantai 14. kesäkuuta 2014

Del monte smoothie, uutuus herkku pakastimessa

Heippa, sain testattavaksi hopottajilta tuote testaukseen Del Monte smoothie jäätelö herkkuja. Makuja oli kaksi, vadelma ja mango. Molempia on nyt maisteltu ja pakko sanoa, että vadelma oli enemmän mieleeni. Mango oli hiukan liian makea, kun taas vadelma keveän raikas. Kuumana kesäpäivänä kelpo herkku, eikä kaloritkaan päätä huimaa. Yhdessä puikossa ainoastaan 83 kcal. 

Lisää näistä keveistä herkuista voit lukea täältä.Del Monte Smoothie

Del Monte tuo kauppoihin kesän herkullisimman uutuuden! Kevyen raikkaat Del Monte Smoothiet löydät kaupan jäätelöaltaasta. Maidottomassa smoothiepuikossa yhdistyy jäätelön ja smoothien parhaat ominaisuudet, eikä vastaavaa tuotetta ole ennen markkinoilla ollut. Del Monte Smoothien suutuntuma on pehmeän jäätelömäinen, eikä lainkaan hileinen kuten sorbetissa tai mehujäässä. Makuvaihtoehtoina makea mango sekä raikas vadelma. Del Monte Smoothiet sisältävät jopa 25-30 % aitoa marjaa tai hedelmää, eivätkä ne sisällä keinotekoisia värejä, aromeja eikä lisäaineita ja ne ovat täysin laktoosittomia.
Makeassa mangosmoothiessa on käytetty intialaista Alphonso mangolajiketta, joka on tunnettu makeudestaan. Del Monte Mangosmoothie valittiin parhaaksi tämän kesän 10 uutuusjäätelön joukosta K-RuokaPirkka -lehden makutestissa!
Raikkaan vadelmasmoothien valmistukseen on kelpuutettu vain laadukkaimmat marjat. Täydellinen kevyt ja rasvaton välipala tai jälkiruoka, jonka voit nauttia hyvällä omallatunnolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti