sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Jotain on tapahtunut

EI mitään huonoa, ellei mitään hyvääkään, juhannuksen jälkeinen viikko on vierähtänyt hieman ketutuksen makuisena. Ruua ton punnittu, paino junnaa silti.. Nyt ilmottauduin sitten superdieettin ja tiistaista alkaen mennään sillä eteenpäin! Toivotaan, että sieltä tulisi sitä boostia hiukka mukaan :)

Syönyt olen siis ohjeiden mukaan, silti paino monta kiloa plussalla. Takareidet ja pakaran seutu jumissa, en tiedä mistä muttei ainakaan salista :D

Mun kropalle on silti tapahtunut jotain muutamassa kuukaudessa, kaivelin puhelimesta muutaman kuukauden takaisia kuvia, ja itse kyllä erottaa jo jonkinmoista muutosta...


6 kommenttia:

 1. Erottaa selvästikin muutoksen!=) Älä lannistu, vaikka muutokset tapahtuu hitaasti... Mulla itellä meinaa hermo ja motivaatio pettää aina, kun paino junnailee:( Tsemppiä kovasti sulle!!

  VastaaPoista
 2. No onhan tapahtunut todella! Hienoa työtä! Mä uskon että superdieetillä saat kunnollisen uuden startin pudotukseen! Mulle se toimi ainakin tosi hyvin, kuudessa viikossa kiloja lähti 9 ja senttejä niin paljon, että monikaan ei uskonut että olisin laihtunut "vain" sen 9kg :) Tsemppiä siis dieettiin! Pysyt vaan tiukasti ohjeissa niin ihan varmasti hyvä tulee!

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutoksia on selvästi näkyvissä :) ainahan se ei siinä painossa näy, joten älä huoli. Tsemppiä :-)

   Poista
 4. Alaselkä näyttää linjakkaammalta ja vyötärönkin voipi sanoa tiukentuneen. Hyvältä näyttää! Jatkat vaan tiukkana!

  VastaaPoista