keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Näin käy aina ja suunnitelmia tulevaan..

Juuri kun pääsin sanomasta, että en ole enää sairaalloisen lihava käy toteen tämä hyvinkin tutuksi tullut ilmiö. Silloin kun menee hyvin, kontrolli pettää ja mätän itseni turpeaan kuntoon. Niin kävi myös valitettavasti nyt juhannuksen aikana. Torstaista sunnuntaihin elämä oli lähinnä työn ja ruuan välissä. Mätin uskomattoman määrän herkkuja napaani... Olo oli kuvottava. Sunnuntai aamuna vaaka näyttä + 6 kg !!!!!!!! Maanantai aamuna onneksi oli lohdullisemmat lukemat..4 kiloa! Muutama päivä ja näin paljon turvotusta ja nesteitä. Tää on ollut tosi tahmeaa mennä takaisin normaalirytmiin. Kahden viikon päästä loppuu mun pt valmennus ja on loppupunnituksen aika... Nyt koen jotenkin, että tuo valmennus ei ole tuonut minulle mitään uutta sitten maalis/huhtikuun..samat sali ohjelmat edelleen ja jotenkin kisaväsymys painaa.

Mietin sitten suunnitelmia tulevaan. Olen lähdössä syyskuussa kreikkaan 2 viikoksi ja haluaisin saada juuri ennen matkaa vaakaan lukemat 99,9 kiloa. Eli sellainen vajaa kymppi pitäisi saada pois. Tää nykyinen meno jotenkin tuntuu puuduttavalta enkä ajatellut jatkaa tämän nykyisen pt:n kanssa. Mietin mitä vaihtoehtoja mulla on? Jatkaa samoilla ohjeilla kuin tähänkin asti ja jotenkin skarpata, että pysyn ruodussa tai sitten vetää 6 viikon superdieetti tähän perään ja saada kivaa tulosta lisää ennen matkaa. En tiedä vielä. Ehkä kallistun superdieetin perään.

Tuosta onnistumis + repsahdus efektiä edelleen ihmettelen? Juuri kun pääsen hyvään vauhtiin, homma kostautuu pirulisesti ja on todella vaikeaa palata ruotuun. Samalla vituttaa kun kun joutuu tekemään kahta kauheammin töitä, että saat taas rasvanpolton käyntiin. Ei ne herkut mitenkään erikoisen hyvältä edes maistuneet. Olo oli ihan kauhea, jos sitä jotenkin muistaisi seuraavalla kerralla olo tilan mikä seuraa kun monta päivää mätät herkkuja... Opittavaa riittää siis vielä.

Mun liikunnat on menneet perseelleen muutaman viikon. Tänään pääsin pitkästä aikaa spinningiin ja oli ihan mahtia! Mulla on tällä hetkellä todella inhoittavia vuoroja..Aamu, ilta, aamu,ilta yksi vapaa ja sama alusta :( Tuntuu, että olisin valmis jo lopettamaan, vaikkei ole mennyt vielä 2 kk tuolla työpaikalla. Pian onneksi tämä pesti loppuu ja alkaakin ihan uudet kuviot..

Nyt lähden tekemään eväät huomiselle iltavuorolle ja nukkumaan ja lataamaan akkuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti