keskiviikko 1. tammikuuta 2014

1.1.2014

Hyvää uutta vuotta kaikille! Minun vuosi vaihtui kotosalla kera mieheni ja veljeni sekä herkkujen. Tänään olin aamulla jo klo 8 keittämässä puuroa ja ennen puolta päivää kuntosalilla.

Joulun aika meni herkutellen ja siitä ei vatsa tykännyt ollenkaan. Nyt on olo turvoksissa ja odottelen vaan, että olo alkaa tasaantua. Joulu viikolla kävin liikkumassa onneksi kuitenkin, pari kertaa salilla ja muutaman kerran kevyellä lenkillä.

Tänään sujui treenit mukavasti, draivi oli hyvä ja odotus tulevaan kova.. Lähi aikoina kerron teille lisää tästä odotuksesta, mutta nyt vielä hetkeksi kiinni herkku eväisiin ja huomenna ruotuun :)

kuva netistä


5 kommenttia:

 1. Löysin blogisi juuri, nyt kun itselläkin elämäntapamuutos on ajankohtainen. Meidän elämässä tuntuu olevan hurjan paljon yhtäläisyyksiä, mitä nyt äkkiseltään kirjoituksiasi selasin. Jään siis ehdottomasti seuraamaan! :) Tsemppiä uuteen vuoteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa seuraan! Itse kun aloittelin hommaa, sain hurjasti tukea muista blogeista, Tsemppiä sinne suuntaan, tulehan välillä kertomaan miten sinulla menee :)

   Poista
  2. Blogeista saa tosiaan hurjasti virtaa jatkaa. Jos haluat seurailla minun projektiani, se löytyy täältä http://hildajatasapainontavoittelu.blogspot.fi/

   Poista
 2. Paljon Tsemppiä uudelle vuodelle!

  VastaaPoista