maanantai 20. tammikuuta 2014

Maanantai...

Heippa! Täällä ollaan herätty maanantaihin iloisilla mielillä, nykyään mun unirytmi on ollut sama pitkään. Nukkumaan siinä 11 aikoihin ja klo 9 ylös. Tänä aamuna kuitenkin hyppäsin jo pirteänä klo 8 ylös. Kyllä tämän ruokavalion vaikutuksen huomaa jo vaikka ei ole kun yksi kokonainen päivä takana uutta ruokavaliota. Tänään keho onkin regoinut rajusti, eilen ei mikään maistunut ja ruokaa tuntui olevan liikaa, tänään taas on ollut jopa nälkä ja vessassa saa ravata. Tyhjenee entiset moskat niin on raikas ja kevyempi olo.

Mun paino oli pt:n luona punnitessa 124 kg, ja aamulla silloin omalla vaa'alla otettuna 121,5 kg. Aika paljon on siis tullut siitä mitä olin kevyemmilläni. Jotenkin välissä katosi motivaatio ja mielikin oli maassa. Olen nähnyt muilla bloggareilla samantyyppistä turnajais väsymystä ja osa seuraamistani blogeista ei ole kirjoitellut hetkeen.. toivotaan, että he pian palaavat linjoille taas :)

Aamu oli ihanan kirpeä pakkasineen, täällä oli 19 astetta pakkasta ja hieman lunta tuprutti, Lähdin aamusella käyttämään veljeni koiraa ulkona omien koirien kera. Veljeni siis asuu tuossa lähistöllä ja oli kätevästi matkan varrella. Käytiin koirien kanssa jäällä ja voi että sitä riemun määrää. Nyt sitten iltapäivä on mennyt ruokia laitellen ja pyykkiä pesten. Vielä jos sitä innostuisi imuroimaan ja pesemään vessan, niin sitten illalla kutsuu jo pilates. Ei mulla nyt taas ollut muuta, ehkä palaan taas iltaisella, tai sitten en :D


kuva googlesta

1 kommentti:

  1. Syksy oli tosi pitkä, märkä ja pimeä. Tuntuu, että tosi monella muutenkin oli väsymystä ja kaamosmasennusta. Nyt kun vihdoin tuli lumi ja valo - JEE! Tsemppiä sulle nyt oikeen roppakaupalla!

    VastaaPoista