torstai 23. tammikuuta 2014

Ihanan ihana kirpeä aamu

Tänän aamuna mittarissa - 26 astetta..hyrrr.. mutta pian keli lauhtuikin tuonne 23-24 asteen miinusasteen kohdille ja minä lähdin koirien kanssa kävelylle. Ihanat maisemat kyllä, taivas oli ihanan pinkki ja minä yritin nappasta kännykällä pari kuvaa.

Koko viikon on mennyt ruokailut oikein mallikkaasti ja huomaa kun aineenvaihdunta taas käynnistyy. Pari kertaa olen unohtanut ottaa jälkkäriksi hedelmän, mutta toivotaan, ettei se nyt tähän kaadu ;) Liikunnat tältä viikolta olen lähes jo suorittanut kokonaan, itämainen tanssi vielä sunnuntaina(siirtyi lauantaista sunnuntaihin) ja kaikki on sitten siinä. 2 kuntosalia+jotakin kevyttä aerobista. Nyt äkkiä sitten päivittelemään tuonne liikuntapäivä kirjan puolelle, kun sitä olen pahasti laiminlyönyt. 

Huomenna matkustan kaverini kanssa jyväskylään, sain lahjaksi liput jutta on the road kiertueelle. Jutta luennoi laihdutuksesta ja eteenkin sen henkisestä puolesta. Sitä odotellen huomiseen! :)

Onko kukaan teistä lukijoista käynyt tuolla Jutan kiertueella tai oletteko kenties menossa sinne? 

3 kommenttia:

 1. Aaarght miten multa on mennyt kokonaan ohi tuo Jutan kiertuejuttu! Täällä Jyväskylässä yksi elämäntapamuutoksen keskellä pyörivä neiti on melko turhautunut juuri nyt... :D
  Otahan ilo irti munkin puolesta, jospa blogiin sitten vähän fiiliksiä ja mietteitä? :)

  Löysin tän sun blogin just ja ehdin jo liittyä lukijaksikin,
  jään innolla seurailemaan sun edistymistä!

  Tsemppiä !

  Jos joskus kaipailet joskus samassa hengessä pyöriviä blogeja vaikkapa vertaistueksi, niin tässä olisi omani: http://pullavasta.blogspot.fi/
  Ideahan on se, että lukiotyttö tavoittelee timmiä kroppaa ja tervettä elämää. :)

  VastaaPoista
 2. Moikka! Tervetuloa lukijaksi! Vielä kerkeet luennolle varmasti, ovella kai myydään lippuja vielä? Käyn ehdottomasti tutustumassa blogiin!

  Kiitoksia kommentista ne piristää aina niin mieltä :)

  VastaaPoista
 3. Jutta oli Tampereella juuri mut ikävä kyllä luento alko jo viideltä ni en kerinny :( pomo oli kuuntelemassa ja kehu hirveästi. Kaikesta en ole Jutan kanssa samaa mieltä, mutta kyllähän se asiansa osaa!

  VastaaPoista