tiistai 18. maaliskuuta 2014

Herkuttelun seuraus

Hello! Viikonloppu ohitse ja sen mukana myös herkuttelu päivä. Oikeasti kun mun piti herkutella vasta sunnuntaina, mutta niinhän siinä kävi, että mopo karkasi käsistä ja herkuttelin jo ennakkoon hieman lauantaina. Sama meno jatkui sununtaina pizzalla, karkeilla ja sipseillä. Sinällään määrät olivat pieniä ja uskomatonta myöntään, mutta ajatuksena mässäily oli paljon nautillollisempaa kuin oikea mässäily. En tiiä mikä mua on vaivannut viimeisen viikon, ruuat mennyt niin ja näin ja eihän se herkuttelu aivan lakannut siihen sunnuntaihin vaan tulihan sitä eilen vielä mässättyä jotain pientä. Eilen sitten kuitenkin liikuntaa tuli mukavasti, pilatestunti ja perään keskiraskasta spinningiä tunti. Ärsyttää kuitenkin, miten on sellanen olo, että tekisi mieli luovuttaa ja maata vain sohvalla. Mutta kyllä täältä kuulkaas noustaan vielä pystyyn ihan varmasti! Tänään olen viettänyt vapaata liikunnasta ja yrittää korjailla päässä tuota ääntä joka käskee syömään mitä sattuu ja käskee luovuttamaan. Tänään olen panostanut taas terveelliseen ruokaan ja olenkin tehnyt taas usean päivän ruuat valmiiksi.


Näillä sitä tuli herkuteltua. Sipseistä söin tuon pikkupussin ja hieman rancheja. Chili sipsit jäivät syömättä. Karamellejä söin, mutta  ero entiseen on suuri. Enää pussista löytyy vain karkkeja, joissa ei ole lisäainetta e120 ja liivatetta. Sipsejä noin montaa lajia, koska en osaa päättää mitä söisin. 

Siitä mä kuitenkin olen ylpeä, että ennen sunnuntain pizzan hakua tein kotona vatsalihas treenin ja rintalihaksia perään omalla painolla ja kahvakuulalla. Siitä on kuvia todisteeksi ;)

Tiukkaa lankutusta 45 sekuntia

Tässä näkee hyvin, miltä nuo läskiroikot näyttävät, niistät tahdon pian eroon. 

Onneksi on tämä blogi, mihin vuodattaa. Ei tosiaan tämä elämäntapa muutos suju aina kuin elokuvissa tai amerikkalaisissa ohjelmissa, mutta se mihin tähdätään on tietysti sama. Minä tarvitsen aikaa, en halua mitään pika kuureja, vaan pysyvää elämänlaatua. Kyllä tämä pieni pudotuskin on näkynyt positiivisesti myös peilissä, niin vaatteissa. Kohti unelmaa mennään!  Ugh, nyt olen puhunut! :)

Miten teillä muilla on mennyt dieetin suhteen?


6 kommenttia:

 1. mulla on sama juttu karkkien kanssa, ja on aika vaikea löytää karkkeja ilman liivatetta ja karmiinia! ainoa jota oon jäänyt kaipaamaan, on makuunista saatavat kirpeät "mustekalat"!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nykyään kyllä kaikissa hedelmä karamelleissä on sitä :( Onneks vielä suklaa on niiltä osin vapaata :) Turkissa oli monet karamellit valmistettu ilman liivatetta, luonnollisella sidosaineella! :)

   Poista
 2. Hei, tsemppiä! Välillä saa herkutella, ei se elämäntapamuutos kaadu pariin herkkupäivään silloin tällöin. :)

  Mulla on aika sama tilanne ollut, olen saman ikäinen ja painavimmillani olen ollut pari vuotta sitten kesällä 129kg, laihduin 14kg kun aloitin uuden koulun ja arki oli aktiivisempaa, mutta nyt osa tullut takaisin ja painoni 122kg. Mielenkiinnolla siis seuraan projektiasi! :)

  Santelipuu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa mukaan :) Minä pidän herkku päivät silloin siis kun pt niin sanoo, mutta jotenkin kun tiedän, että herkkupäivä on vaikka sunnuntai, niin pakko jo lauantaina maistaa mukamas.. millähän tuostakin pääsisi eroon? Tsemppiä sulle myös projektiin :)

   Poista
 3. Jos syöt herkkuja kuitenkin vain tietyn määrän, niin haittaako se, jos lauantaina jo aloittaa, jää sitten sunnuntaille vähemmän? :)

  Santelipuu

  VastaaPoista
 4. Jumii jumii ja jumii...siis mun laihdutus...mulla huutaa toi sama ääni kun sulla! Koko ajan ajatukset vaeltaa herkkuihin ja tekee mieli kaikkea mahdollista. Ärsyttävää!

  VastaaPoista