keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Löpinöitä

Alku viikko alkanut mainiosti liikunnan suhteen. Maanantaina sali ja pilates, tiistaina lenkki + kahvakuula ja tänään pilates ja illalla vielä zumba. Tämä viikko on siis raskas viikko ja pitäisi pyrkiä liikkumaan mahdollisimman paljon.

En muistakkaan kerroinko kun kävin tuossa pari viikkoa sitten zumbassa ensimmäisen kerran. Täytyy kyllä sanoa, että tykkäsin vaikken aina niin perässä pysynytkään ja ehdottomasti plussaa siitä, että ei ollut monimutkaisia askelluksia. Tästä lähin pyrin menemään zumbaan ainakin joka toinen viikko jos mahdollista :)

Onko teistä lukijoista kukaan käynyt bodycombatissa? Huomenna olisi ilmainen opastustunti ja mietin, että onko liian rankkaa näin painavalle ihmiselle?

Syömisen suhteen tää viikko ei ole mennyt ihan nappiin. Pääosin syönyt ihan ok, mutta sitten korvannut/vaihtanut ruoka aineita ja mättänyt ihan liian runsaasti leipää. Eilen sorruin kanelikuorrutettuihin manteleihin ja juustonaksuihin. Huoh. Kyllä tää taas tästä lähtee, vaikka vähän takapakkia tuleekin silloin tällöin. Onneksi kuitenkin paino on ollut laskusuunnassa ja arvatkaapas mitä, mä sain töitä!! :) Työt aloitan toukokuussa ja jatkuu tuonne syksyyn ainakin. Uskoisin, että kun saa arkeen lisää liikuntaa, myös se näkyy painon pudotus tahdissa hyvin. Nää työt on sitä mun vanhaa alaa, mutta kokeillaan varovasti, että jospa tämä yksikkö olisi mukavampi.

Mua on muuten vaivannut sellainen lievä kevät väsymys..lie mistä tullut ja miten sen saisi pois?


3 kommenttia:

 1. olen käynyt combatissa joitain vuosia sitten. Hirveän hikinen ja kovasykkeinen treeni, mutta tykkäsin:)

  VastaaPoista
 2. Joo, minäkin olen käynyt combatissa ihan viime aikoina, ja edelleen on hirveän hikistä ja kovasykkeistä, niin kuin Iiris tuossa jo kertoikin. Kuitenkin painojen valinnoilla saa päätettyä sitä raskausastetta :)
  Onnea työnsaannista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, eihän combatissa käytetä painoja?
   Mutta combat on kyllä ihanaa, kannattaa kokeilla jos kiinnostaa! Rankkaa on mutta tekee sen mukaan mihin kunto ja jaksaminen riittää :)

   Poista