sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Reissusta selvitty

Heippa! Nyt se arki alkaa vihdoin palailemaan, torstaina lähdin siis laivalle viking gracelle ja lauantai aamuna olin perillä kotosalla. Mun hölläily alkoi oikeastaan jo keskiviikkona kun menin illalla punttaamaan sipsiä sellaisen pikku tuubin. Torstaina matkalla sitten irtokarkkia hiukan, paniinia ja illalla syötiin hyvin laivalla. Alkoholiin en koskenut koko reissun aikana. Laivalla oli esiintymässä Jenni Vartiainen ja hän on kyllä uskomaton esiintyjä!
Matkaseurueen mansikka margarita

Viking grace oli kyllä upea laiva, mutta ei ihan niin luksusta kun olin luullut tai mikä mieli kuva minulla oli ollut. Hytti meillä oli 8 kannella, ikkunalla varusteltuna. Meillä oli ihan tavalliset ne sängyt, kun kuulemma osassa hyteissä on pari sängyt ja yksittäisiä pehmeitä sänkyjä. Tax free oli iso ja tarjolla oli paljon merkkituotteita. Mitään ei kuitenkaan tarttunut tällä kertaa mukaan.

Kasvis ramen-burger, kannet paistettua nuudelia, sisällä linssejä ja wasabia ja maustettua meriruohoa, erikoista, mutta hyvää oli kyllä! :)


Seuraavana päivänä sitten laivalla ollessamma kävimme aamupalalla, jossa tuli sitten syötyä pala patonkia ja muroja, sekä pari pikkuista karjan piirakkaa... sitten kävimme gracen allas osastolla, joka oli jotenkin pettymys, pari pientä pore-allasta ja muutama erillainen sauna. Lounaalla kävimme buffetissa jossa oli mielettömän ihanaa ruokaa, söin salaatteja, muutaman jonkun friteeratun juureksen, hiukan paahdettuja perunoita ja jälkiruuista nautin toden teolla. Sitten pitkin päivää vähän karkkia ja suolasia, kyllä nyt turvottaa siihen malliin, että tietää syöneensä.Samba teema oli laivalla


Eihän sitä mässäilyä saanut katkaistua lauantaina, olin mukamas niin väsynyt. Tilasin sitten pizzeriasta falefelrullan ja illalla sipsiä. Tänäänkään en saanut laivan nokkaa känänettyä vaan söin liian vähän ja nyt illalla napsin juustoja kaapista. Se hyvä tässä päivässä oli, että seuraaville 3 päivälle on tehty ruuat valmiiksi, niin, että ei voi ainakaan siihen vedota, ettei ole ruokaa valmiina ja on kiire. Taas leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä! :D

Pysykääpäs kuulolla, laitan ensi viikolla blogin ensimmäisen arvonnan käyntiin!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti