Ennenkuin kaveri lähti takaisin, tein hänelle kevyttä hyvää, jota kehui jopa mieskin! Kesäkurpitsa veneet tekivät hyvin kauppansa. Tässäpä teille lihaiset kelpo ja kevyt resepti jakoon.
Kesäkurpitsa veneet 4 hengelle
4 kesäkurpitsaa
1 sipuli + halutessasi 1 valkosipulin kynsi
raejuustoa
broilerin jauhelihaa
tomaatti
mausteita mielen mukaan, itse laitoin mustapippuria, suolaa, yrttimaustetta, paprikaa ja ripaus chiliä
Leikkaa kurpitsoista päät pois. Halkaise kahtia keskeltä, ja leikkaa puolikkaat yläreunasta kahtia. Kaiverra sisus lusikalla erilliseen kuppiin. Paista broilerin jauheliha ja heitä kypsennyksen loppu vaiheessa sekaan sipulit. Sipuleiden pehmettyä heitä sekaan kesäkurpitsa sisus ja hauduta hetki. Lopuksi lisää mieleisesi mausteet ja heitä sekaan kuutioitu tomaatti. Tarkasta maku. Täytä koverretut kesäkurpitsat täytteellä ja laita kuorrutteeksi raejuustoa. Raejuustoa merkillä ei ole väliä, mutta itse olen huomannut että keso on kosteaa ha näin ollen siitä syntyy hyvä kuorrute. Paista uunissa kunnes raejuusto on sulanut ja kesäkurpitsat ovat pehmenneet.
Ja muuten treeni kulki tänään hyvin ja tuntuu että on kunto ja voimat ovat kasvaneet.
Näyttääpä hyvältä, täytyy ehdottomasti kokeilla joskus. Täytetyt paprikat ovat herkkua, varmasti nämäkin :)
VastaaPoistaIhan ihmeellinen kommentti. Toisaalta tuo "mutta varmasti" on positiivistakin, mutta en tuota nyt välttämättä itse osaisi kehuna ottaa. Onneksi toinen ehti positiivisia puhua ennen :)
Näinpä! Pitää itsekkin seuraavaksi tehdä paprikoita :)
PoistaHenkistä keskaria tuolle ilkeilijälle! Hapantukoon omissa liemissään!
VastaaPoistaIloitset vaan niistä kehuista, koska sellainen tuo hyvää mieltä ja meininkiä!!