torstai 27. kesäkuuta 2013

Juhannus ohitse ja arki jatkuu..

En mä ole sulanut kokonaan, vaikka hellettä riittääkin. Juhannuksen aikoihin pidin siis tankkauspäivät ( pe-su) ja tulihan sitä nautiskeltua. Painoa tuosta parista päivästä tuli +2 ja hieman päälle. Nyt arki jatkunut tiukasti sd:n ohjeilla ja enää ei juhannus kiloja ole jäljellä kuin 400 g.

Haba kesäkuun alussa.. on tämä hurjasti parempi kuin tammikuussa, harmi kuin silloin en tajunnut ottaa kuvaa. Noi allit sais nyt kyllä lähteä sulamaan vauhdilla.


Minusta tämä superdieetti on ollut mukava noudattaa ainakin ruuan osalta ja vaihtelua olen saanut paljon aikaiseksi, tosin pelkkiä vihreitä kasviksia en ole pystynyt syömään. Mutta paino putoaa näinkin ja se on pääasia. Tilkkaakaan alkoholia en muuten ole juonut. Lähinnä tankkaus päivänäkin herkuttelin leivällä, karkeilla ja ruisnachoilla sekä muutamalla keksillä.

Eilen tapahtui kummia, aamulla söin normaalisti aamupalan, kävin uimassa ja kotimatkalla ( matkaa ehkä noin 400 metriä) alkoi olo huonontua. Kotia päästyäni makasin sikiö asennossa sängyssä ja päätä särki, niskoja poltti ja vatsaa kouri. Makasin samassa asennossa 6 tuntia, joilloin onneksi kipu hellitti. En kyllä ymmärrä mistähän moinen johtui, kuitenkin juonut olen tarpeeksi enkä oleskellut kauaa auringossakaan( eikä auringon pistokseen kai kuulu vatsakouristukset?). Niskat ovat vieläkin hieman jumissa. Tuli mieleen, että voiko joku vitamiinien yliannostus tehdä tälläistä? Tai mahdollisesti puolalaiset vadelmat joita käytin mikrossa kuitenkin täydellä teholla 2 minuuttia. Onneksi nyt kuitenkin vatsakivut loppuivat. Tuosta vitamiinien yliannostuksesta, sd:n foorumilla joku oli kysynyt pirkka monivitamiinien annostusta dietin ajaksi, hänelle oli vastattu, että huoletta voi ottaa 2 tablettia yhden sijaan, koska ovat aika tehottomia. Eilen menin sitten nappaamaan kaksi, tänään en uskaltanut ottaa kuin yhden..

Viime viikolla treenasin jopa 5 tuntia, joka on ihan hyvä saavutus mielestäni. 4 tuntia näistä koostui saliharjoittelusta ja yksi tunti aerobisesta. Loppu viikosta tähtään käymään kerran lenkillä ja kerran salilla. Miten muiden juhannus? Tuliko lisäkiloja? :D


4 kommenttia:

 1. Joko sulla oli tankkauspäivä? :O vai onko multa menny itellä jotain pahasti ohi.. :D tsemppiä kuiteski! Itellä alko just vika viikko ja sd:llä kiloja karissu 11 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo vietin tossa juhannuksena muutama päivän tankkausta vaikka tankkaus olisikin ollut vasta tällä viikolla, tällä viikolla sitten lujasti kiinni dietissä! Onnea kovasti pudotuksesta, toihan on iso pudotus!! :) Tsemppiä :)

   Poista
  2. Mää jo aattelin että onko mulla menny epähuomiossa tankkauspäivä ohi :) ja voihan se hyvinkin olla että tuo aun ylimääränen tankkaus päivä antaa vaan lisä buustia! :)

   Poista
  3. Tai siis viime viikolla piti olla, päivistä ihan sekaisin :D Nyt mennään loppu pätkä sitten ilman tankkausta, ei kyllä yhtään oo tehny mieli herkkuja, hieman tekisi mieli bataattia, mutta muuten ok :)

   Poista