maanantai 10. kesäkuuta 2013

Alkaa se läski sulamaan.

Juuri saapui äsken Laardi kuntosali-uinti reissulta. Nyt taas kaikenmaailman tekosyyt pois ja rehellistä punttia nostamaan.

Ostin eilen paikallisesta s-marketista latausjuomaa salille, makuna kirsikka ja voihan rähmä kun se oli pahaa, mutta antoipa todella kovaa potkua salille. 40 minuutin rääkki ja vieläkin olisi jaksanut, painoja sai ladata ihan kunnolla. Kuntosali rypistyksen päälle vielä järveen uimaan pariksi kymmeneksi minuutiksi. Olo on kuin uudesti syntyneellä.

Kotona sitten aloittelen siivoilemaan ja pyykkäämään, sekä tein ruuan; feta salaattia ja oli muuten tuhti satsi :D

En ikinä olisi uskonut, että lähden mukaan tähän superdiettiin, mutta niin vain se mieli muuttui ja oikeastaan olen todella innoissani tästä. En saa kertoa teille kovinkaan tästä, mutta jotain pientä voin varmasti kanssanne jakaa. Ruokamäärä  tuntuu todella todella suurelta määrältä ja vielä olisi tälle päivälle pari ateriaa syömättä. Huh, jospa se tästä kun aineen vaihdunta hiukan käynnistyy. Onko muita superdiettiläisiä taajuuksilla, miten teillä menee?

Tuli kutsu häihin tänään postissa, nyt on juurikin sopiva aika dietata itseään parempaan kuntoon juhliin (jos vaikka eräs kaunis mekko mahtuisi päälle) :). Mitään kauhean suuria tavoitteita en ole lyönyt tälle 6 viikolle, mutta jos ainakin 6-7 kiloa lähtisi. Katsotaan katsotaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti