perjantai 7. kesäkuuta 2013

Kesäherkku

Mun loma meni hyvin, söin reissussa suhteellisen nätisti. Kiloja tuli 1,5 kg takaisin reissulla ja oikeastaan ennen reissua. Olisi kiva sulattaa ne ennen juhannusta.

Mutta auta armias, miten tällä viikolla on ollut jotenkin hirveän makean nälkä, tai oikeastaan makean-suolaisen-rasvaisen kombo. Ärsyttävää! Maha kurnii koko ajan nälkää, vaikka olenkin syönyt ja juonut hyvin..

Tänään meinasin moneen otteeseen lähteä kaupoille hakemaan karkkia ja sipsiä. Äsken tuli viimeiset herkkunälkä oireet, päätin kuitenkin tehdä terveellisempää evästystä. Soijaburgerin paistetulla munalla ja kurkkusalaatilla (tietty välissä ketsupit, sinapit, tomaatit, salaatit, kurkut ja sipulit). Kansina toimivat reissumies täysjyvä leipä. Herkkua kyllä oli :)

Tässä teille toisenlainen kesäherkku...


p.s. Jos joku vain sattuisi tietämään kokemuksia Jutan superdietistä tai bodycampista(edellisen postauksen aihe), niin saapi laittaa tulemaan tekstiä tänne suuntaan, kiitti! :)

1 kommentti:

  1. Ei ole omaa kokemusta, mutta ainakin superdieetti on saanut ravitsemusasiantuntijoilta siunauksen, ettei se ole ainakaan vaaraksi terveydelle. Valitsitpa kumman tahansa, niin onnistut varmasti pysymällä ohjelman määräämässä ruodussa.

    VastaaPoista