perjantai 7. kesäkuuta 2013

Fitfarmin Superdieetti vai Bodycampin superdiet?

Heippa!

Teen pikaisen postauksen, meinasin hakea boostia hieman laihduttamiseen. Onko kellään kokemuksia fitfarmin superdieetistä tai bodycampin superdietistä, molemmat kestävät kuusi viikkoa ja maksavat saman verran ( bodycamp normaalisti 150 e, tarjouksessa vielä pari päivää 49 euroa). Ajattelin, että jos näillä saisi hieman suuntaa oikealle määrälle ruokaa ja liikuntaa. Motivaatio salilla ollut hieman heikkoa.

Fitfarmista löytyy netistä paljon tietoa, tosin kuulemma kasvissyöjälle huonot ohjeet ( pelkkiä munia tms.), mutta jokainen kokee tietysti erilailla. Fitfarmissa on ymmärtääkseni kaikille samat ohjeet, bodycampissa ohjelma tehdään taustojen mukaan. Onko teillä mitään tietoa kummastakaan, suosittele ;)

7 kommenttia:

 1. Bodycampin dieettiä en suosittele, siinä on niin suppea ruokavalio että ruokiin kyllästyy hetkessä. Minulla ainakin kananmunan syöminen tuli korvista ulos jo ennen ensimmäisen viikon päättymistä.

  Molempia olen kokeillut, Bodycampin jätin kolmenteen viikkoon kesken ja Fitfarmin jaksoin lähes tulkoon suorittaa loppuun. Fitfarmissa ehkä hiukan selvemmät ohjeetkin ja foorumilla mieletön kannustus keskustelupalstalla.

  Fitfarmilla on kaikille samat ohjeet kyllä, mutta niistäkin saa valita ruokavalion sen mukaan paljon on tiputettavaa. Mitä vähemmän on tiputettavaa sitä monipuolisemmin saa syödä. Eiköhän sieltä keskustelupalstan kautta saa hyvät ohjeet myös kasvisruokailijoille.

  Bodycampilla ohjeet muka tehdään taustojen mukaan, tähän en kyllä usko. Kun vaihdoin kokemuksia muiden bodycampilaisten kanssa niin jokaisella oli ihan samanlaiset ohjeet vaikka lähtötasot ym olivatkin erilaiset.

  Jos jälkikäteen saisin päättää en tuhlaisi rahoja kumpaankaan dieettiin. Jokainen osaa syödä terveellisesti ja liikkua, ilman että siitä tarvitsee maksaa.

  Tsemppiä sulle, päätit sit kummin vain.

  Marja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marja vastauksistasi! Osaatko kerrtoa kummassa olisi enemmän treenausohjeita? Entä kuinka paljon ruokavaliot erosivat toisistaan? Jos et halua tässä vastata, voit laittaa halutessasi myös sähköpostia laardisulaa@gmail.com.

   Poista
 2. Itsellä on toi fitfarmin superdieetti menossa, suoritän sitä siis itsenäisesti ja suosittelen lämpimästi! Tällä hetkellä kolmasviikko lopuillaan. treeni ohjeita multa löytyy kolmet ja voin kertoo että läski palaa ja paino tippuu reenaamattakin. super hektisen elämäni takia salireenit on jääneet hieman heikolle hapelle mutta kahden superdieetti viikon jälkeen pudotus oli siltikin n.5 kiloa. ja mitä ruuan suhteen tulee niin oon ollu tyytyväinen, uusia lempiruokia on löytyny ja annetuista määristä on helppo kehittää uutta ja kivaa. mun lemppariksi on taitanut muodostua täytetyt kesäkurpitsat :) mun fiiliksiä voi seurailla superdieetistä http://miljascomplexandstrangelife.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun blogia olenkin seurannut jo jonkun aikaa! Kiva, että muitakin superdiettiläisiä tällä hetkellä :)

   Poista
 3. Body Campia en suosittele. Paskat ne ohjeet mitään henkilökohtaisia... Itse ostin helmikuussa bc:n paketin johon sisältyi ruokaohjeet sekä pt treenauksia 7 kertaa. Nyt eletään heinäkuun loppua ja olen tavannut 2 kertaa treinerin. Täysin asiakkaan huijausta. Minulla on myös kokemusta fitfarmista. Sieltä saat ohjeet ja tarvittaessa bull tekee sinulle sellaisen ruokavalion joka toimii. Ja treenit toimii jos teet ne kunnolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis joo, mäkin aloin lukea juttuja bodycampista ja suurin osa oli negatiivista, fit farmiin olen ollut tyytyväinen..Kuinka paljon bc erosi ruokavaliollaan?

   Poista
 4. Taitaa molemmat firmat olla aika rahastusta.

  VastaaPoista