maanantai 10. kesäkuuta 2013

Ei ihan putkeen mennyt viikonloppu

Otsikon mukaisesti ei ihan putkeen mennyt. Perjantai ihan ok, tosin lievää(lue hermojaraastavaa) herkkunälkää, mutta ne sain onneksi kuitenkin kuriin. Nälkä mulla on ollut koko ajan, vaikka olen syönyt ihan hyvin ja juonutkin ihan hyvin ( ainakin perjantaihin asti).

Lauantaina oli kaverin syntymäpäivä juhlat, yleensä hän ei juhli, joten tämä oli ihan erityisjuttu. Otin jälleen muutaman siiderin ja boolia pari lasia. Humala yllätti hieman. Pää tuli kipeäksi jo alku illasta, jotenkin juhlien alkaessa mulla oli jo hirveä nälkä. No siellähän tuli syötyä, juustokakkua pieni pala, pieni pala mokkapaloja, pari keksiä, kourallinen karkkia, hieman popparia ja hirveä määrä coctail piirakoita kevytvalkosipuli levitteen kera, varmaan illan aikana yli 10. Hyi kamala mikä olo, ripulinhan sain illan aikana jo siitä. Yökerhon jälkeen maistui sitten kasvishamppari ja tässä vaiheessa nestehukka oli hirmuinen. Aamulla herätessä pää oli aika kipeä ja naama valkoinen. Aamupäivästä en syönyt mitään, sitten hieman leipää levitteellä ja lopuksi pizzaa ja hieman sipsiä ja suklaata, kamala coctail :(

Tänä aamuna olo oli todella turpea. Vessa veti. Vaaka sanoi 126.1 kg. Hmmmm :O

Tänään alkoi superdietin päivä yksi. Aamupala oli todella todella runsas ja osa jäi väkisin kyllä syömättä. Tänään myöskin kutsuu kuntosali sulattelemaan viikonloppua. Menikö muilla putkeen viikonloppu?

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa ihan mun viikonlopulta. Mullakin oli eilen aika turpee fiilis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, miksiköhän pitää ihan tahallaan niinku maximoida tää kurja olo, eikö vähempi riittäisi? :D

      Poista