keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Ajateltavaa

Olin eilen äitini kanssa pienellä reissulla, kuuntelemassa Paula Heinosen luentoa joka käsitteli aihetta Voitko hyvin? Energiaa ja voimaa arkeen. Esitteen mukaan luennolla mm:

Mistä saisi virtaa tulevaan pimeään talviaikaan? Täysipainoinen ravinto antaa
energiaa, voimaa sekä hyvää oloa. Paula käsittelee upeaan ja vauhdikkaaseen
tyyliinsä, miten voimme ravinnon avulla tukea terveyttämme ja koko kehon
hyvinvointia. Saat eväitä terveelliseen ja tasapainoiseen arkeen sekä
ruokavalioon, joka antaa jaksamista jokaiseen päivääsi. Kaupan päälle tulevat
vielä toimiva suolisto, vahva vastustuskyky ja ajatuksetkin luistavat.

Periaatteessa mitään kauhean uutta ei luennolla tullut, mutta pisti ajattelemaan uusiksi. Suolisto on toiset aivot Paulan mukaan, jos suolisto ei voi hyvin, ei myöskään aivot voi hyvin. Myös Paula kehoitti ottamaan väliä oravan pyörään ja uskaltaa tehdä ratkaisu ja lähteä siitä työstä pois joka tressaa ja saa voimaan pahoin. Kolme tunti meni, että hujahti. Käsiteltiin rasvat ja juurikin perimämme määrittelee sen mikä toiselle sopii ja toiselle ei.

Vitamiinit ovat elintärkeitä elimistölle, varsinkin täällä suomessa jossa aurinko ei paista lähes koskaan. Laihduttajalle erityisen tärkeitä vitamiineja ovat magnesium hyvin imeytyvässä muodossa ja c-vitamiini, joihin kävinkin heti hakemassa täydennystä. Päädyin bioteekin tuotteisiin ja tarjouksessakin sopivasti olivat :)

Samalla huomasin pois lähtiessä bioteekin ravintojauheen, jossa on mm. sprirulinaa,parsaa,vehnänorasta, lupiinia yms. Kokeillaan :)

Kiitos aiempaan postaukseen kommentoineet henkilöt, olenkin käyttänyt jo aiemmin kookosöljyä ja todennut tuotteen hyväksi mm. hiusnaamioksi. Onko kellään kokemusta siitepölystä tai puhtaan spirulinan käytöstä? Voi laittaa vinkkiä tulemaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti