perjantai 18. lokakuuta 2013

Vitutus maximus

Nyt ollut blogi ihan retuperällä jo ainakin viikon, sain juuri ja tähän päivään koottua itseni edellisviikon harmistuksesta, kunnes tänään mukavasti taas jälleen potti räjähti.

Asun siis pienessä kaupungissa ja isompaan ruokakauppaan täältä tulee n. 30 km. Siellä usein käyn sitten yhdessä äitini kanssa ostokset tekemässä kerralla seuraavaksi viikoksi. Satuin sitten törmäämään entiseen työkaveriin( n. 5 vuotta sitten viimeksi nähty). Hän näki kärryn, jossa oli äitini ja minun ostokset ja ei mitenkään hirvittävän paljon edes vielä ollut sitä tavaraa hän tuumasi,että ohhoh, onpa paljon tavaraa..no siinä sitten yritäppä selitellä, tuli tunne, että se ajatteli, että toi läski punttaa ne varmaan ite. Kuulin sen mutisevan, että noin paljon limsaakin ( itsellä 3 light spriteä ja äidillä 2 fanta zeroa). No ei siinä vielä mitään, menin katsomaan oluita miehelle illaksi, ja otin muutmaan tarjous oluen, tää kotka kulkee ohitse ja tuumaa, oluessa on aika paljon kaloreita...

NO menin sitten ottamaan irtokarkkeja huomiselle kummipojan synttäreille, joku tuli yhtäkkiä ja puristu mua takapuolesta, no tää saatanan sama kotka sieltä kuiskas, että älä ota enempää, tuu pois jo sieltä, toi sun kärry on jo ihan täysi! EIKÖ TÖRKEYDELLÄ OLE MITÄÄN RAJAA??? Huvittavaa tässä sinäällään on että tämä naakka on itse pullea ja aika pöhöttyneen näköinen. Meinasin purskahtaa itkuun sitten autoon pääsiessä kun kerroin äidilleni mitä tämä nainen tuumasi, onneksi mulla on maailman ihanin äiti joka lohduttaa mua.

Mulla on laihtuminen nyt tyssännyt, ei onneksi ole tullut paljoa kiloja lisääkään, mutta jotenkin olo on ollut ihan lyöty. En tiedä johtuuko hormooneista, aikaisemminhan talvella taisin kertoa, että kun stressaan mulle tulee kuukautishäiriöitä ja taas niitä on. Korjailen tilannetta hormooneilla ja en tiedä saako se mun olotilan näin mustaksi? Ei töitä löydy, eikä myöskään innostavaa opiskelu paikkaa? Koko ajan peilistä mua katsoo joku muu, en koskaan ennen nähnyt itseäni lihavana kunnes nyt, oikein oksettaa. En oikein nyt tiedä mitä tehdä, varsinkin nyt kun olen saanut jo kiloja pois aikasta hyvin, nyt tulee noita mollauksia ja paskaa sataa lumen lailla. Kiitos ja kumarrus, nyt lähden kokoamaan itseäni ja ensi viikolla yritän olla valoisampi.

p.s Nyt muistan miksi en halua ikinä palata työhöni jota tein, naisvaltainen ala ja mulle on juuri sattunut ne kaksi ilkeää paikkaa joka sai mut työuupumuksen partaalle.

10 kommenttia:

 1. Ihan järkyttävän töykeää ja kakaramaista käytöstä aikuiselta ihmiseltä! En yhtään ihmettele, että oot joutunut keräilemään itseäsi tollasen jälkeen. :/

  Usko itsees ja jatka leuka pystyssä eteenpäin! Näytät vielä sille hanhelle, mistä kana pissii ;)

  VastaaPoista
 2. Whhaaat?! Onko tollasia ihmisiä oikeesti olemassa?! Kai se muori oli kännissä?!
  Jätä vaan toi typerä välikohtaus omaan arvoonsa ja jatka vaan tavoitteeseesi!

  T. Mimuli

  VastaaPoista
 3. Siis sen ihmisen on pakko olla päästään vinksallaan! Ei kukaan tavan tallaaja oo tommonen.

  VastaaPoista
 4. Siis mitä helvettiä!! :O Herranjumala mikä ämmä! Oisit antanu sille ihan samalla mitalla, ihan sama oliko entinen työkaveri vai mikä. Ei tolleen KUKAAN saa tehdä tai sanoa toiselle IHMISELLE! Siis mä ihan tärisen täällä järkytyksestä. Tsemppiä sulle, älä missään nimessä anna tollasten kusipäitten lannistaa!

  VastaaPoista
 5. No huh huh! Mä olisin varmaan huitaissut tuollaista moukkaa. Eikö ihmisillä ole mitään käytöstapoja?

  VastaaPoista
 6. Oho. Tuon naisen kommentit kertovat vain ja ainoastaan tuosta naisesta itsestään - kateellinen, katkera ja käytöstavaton moukka. Vaikka vaikea olla ottamatta itseensä tuollaisia, niin koita silti. Se oli hänen kateus tai oma muu ongelma, joka puhui. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 7. Siis uskomatonta, miten röykeätä käytöstä. Tuollaiselle ihmiselle pitäisi sanoa takaisin ja näpäyttää. Mä varmaan olisin kans ollut siinä tilanteessa hiljaa ja sitten jälkeenpäin miettinyt mitä kaikkea ilkeää olisi pitänyt sanoa takaisin. Vaikka olisi pitänyt osata sanoa jo aikaisemmin. Tuollaisessa tilanteessa varmaan myös vähän jäätyy, kun ei ole uskoa korviaan, et voiko joku oikeesti sanoa noin pahasti.

  VastaaPoista
 8. Totaalisen hävytöntä! Mutta siinähän sen tosiaan näkee, mitä kateus aiheuttaa. Sehän kuitenkin on satavarma, että tuo haahka heti näki sun laihtuneen ja kateellisena antoi sammakoiden hyppiä suustaan. Kukapa meistä ei olisi kateellinen ihmiselle, joka laihtuu silmissä VAIKKA lipittää limuja ja oluita ja mässää karkilla? ;)

  Suurin osa meistä vaan osaa pitää päänsä kiinni - kyky, jota tuolle raukalle ei näemmä ole suotu! Ja sitäpaitsi suuresta pepusta sentään pääsee vaivalla eroon, mut ilkeästä luonteesta ja suuresta suusta ei...

  Ninni

  VastaaPoista
 9. Ihan uskomatonta! Älä lannistu vaan käännä tääki asia positiiviseksi ja yritä saada siitä lisää motivaatiota treenaamiseen ja laihduttamiseen. Mä olen 6kk sisällä laihtunut 25kg, ykskään kilo ei ole lähteny ilmaseksi, töitä on tehty ja kovasti sen eteen. Mut tässä ajassa oon huomannu että niitä kateellisia ihmisiä on! Mäki olen kuulemma käynyt vatsalaukunpienennysleikkauksessa, muuten ei ole kuulemma mahdollista laihtua tämmöstä määrää.... Joopa joo! Kyllähän toi alkuun ärsytti, just siks että tietää ite raataneensa perseruvella näiden tuloksien eteen ja joku ajattelee että ne tulokset on tullu jonkun leikkauksen avulla. Mut pohdinnan ja miettimisen jälkeen sain ite vaan lisää motivaatiota näyttää että kaikki on mahdollista! Tsemppiä sulle!

  VastaaPoista
 10. Kiitos kaikille ihanista tsempeistä! Mä itsekkin vitsailin jo asialle illalla sitten... :) Kyllä tänne on mukava välillä purkautua oikein kunnolla, tsemppiä kaikille meille ja teille! :)

  VastaaPoista