keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Kahvakuulausta ja shindoa

Eilen kävin uimassa, uin ainoastaan 25 min reippaalla sykkeellä, olisin uinut kauemmin, mutta eläkeläisten vesijumppa alkoi juurikin "sopivasti". Tänään oli sitten vuorossa kahvakuulausta ja voin kertoa, että hiki virtasi.

Kahvakuulassa oli tänään tarjolla alkulämmittelyn jälkeen vähän juoksuspurtteja, pikaluistelija liikkeitä, heiluria ja kuulan kannattelua, punnerruksia,vatsoja, kyykkyjä. Tää tunti on niinkuin alkeisopetusta ja samalla hieman sekoitellen crossfittiä, todella todella hurjan rankkaa!!

Heti perään shindoa puolitoista tuntia, kyllä nyt varmasti uni maistuu! Olen huomannut miten shindo on vaikuttanut uneen positiivisessä mielessä.

Tänään tein kasvissosekeittoa, tuli ihan hyvää, vaikka aineksia oli aika niukasti. Rumaahan tuo keitto oli, mutta mitäs siitä. Heitin sekaan kaikki kasvikset mitä kaapista löytyi, punakaalia, kesäkurpitsaa ja porkkanaa. Proteiininä toimi valion aamupala juusto. 1 kg kasviksia = neljä annosta. Mausteena suolaa, pippuri, kurkumaa ja turkkilaista pul biber maustetta. Iltapalana valion pehmeää raejuustoa ja lämmintä teetä. Huomenna yritetään salille uutta ohjelmaa kokeilemaan :)


1 kommentti:

  1. Oi että! mä en oo tehny aikoihin kasvissosekeittoo! Pitääpä ottaa listalle!

    VastaaPoista