keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Nyt tekee niin mieli!

Apua apua! Mun tekis nyt niin hirveesti mieli herkkuja, onneksi asun kaukana kaupoista ja nyt on vaan kestettävä. Ennen kyllä olisin keksinyt syyn lähteä hakemaan herkkuja illalla...milloin paketti odottaa postissa, milloin on maito loppu, milloin vessapaperi loppu... nyt kaikki nuo eikä tää perse nouse vieläkään kohti herkkukauppaa. Purkka suuhun ja jauhamaan.

Mulla ei oo tehny muutamaan päivään mieli ruokaa, ei siis minkäänlaista ruokaa. Tänään sitten yritin räpeltää suuhun punajuuri-juurespataa ja soijapihviä mutta oksennus tuli suuhun.. toivotaan että menee pian ohi, eikä kalorivaje kasva, sillä muuten repeää käsistä.


4 kommenttia:

 1. Hirrveesti hirveesti tsemppiä herkkuhimojen keskelle !
  Kyllä ne jossain vaiheessa helpottaa, ja se terve ruokahalukin tulee varmasti vielä takaisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Tänään tein keittoa, se maistui oikein hyvin. Onneksi en eilen sortunut :)

   Poista
  2. Kiva kuulla onnistumisista, tuli varmaan tosi hyvä fiiliskin lopulta! :)
   Keitosta tuli mieleen mun rakastama kesäkurpitsa-kukkakaalikeitto= keitän n.500-1000g kesäkurpitsaa ja/tai kukkakaalia, lopussa liiat keitinvedet pois, mukaan pari kanaliemikuutiota ja maidolla/kermalla sopivan keittomaiseks. Niin ja sauvasekottimella tasaseks tottakai!

   Et kyllä kysyny(tai halunnu) ohjetta, mutta halusin kuitenkin sen jakaa koska oon siihen niin rakastunu!
   Voihan kyllä olla että et tykkää kummastakaan pääraaka-aineesta, siinätapauksessa voi olla kokoidea jo täysi floppi. :D

   No mutta eikös kommentteja oo kuitenkin aina piristävää lukea

   Poista
  3. Kiitti ideasta! En pidä yhtään kukkakaalista, mutta ensi vuoden ensi tavoitteena on oppia syömään kukkakaalia, muusina kuulemma hyvää! Kesäkurpitsasta olen oppinut vasta tänä vuonna syömään ja tykkään kyllä, mutta en raakana :D Mutta tosiaan kiitos reseptistä, tykkään kokeilla kaikkea uutta. Ehkä tää ruokahaluttomuus johtui siitä, että noita ns. peruskasvis pataa tullu syötyä ihan liikaa :D

   Poista