maanantai 17. helmikuuta 2014

Jänskättää

Heippa! Tulin nyt vuodattamaan.. viime viikonloppuna olin juhlissa, en ole siis kertonut kenellekkään ( paitsi omalle perheelle), että olen pt:n valmennuksessa. Enkä usko, että hetkeen olisinkaan kertonut. Välit eivät ole parhaimmat heihin tällä hetkellä, eikä varsikaan näin tärkeän ja arka luontoisen asian puhuminen heille..ei. No tosiaan tässä samassa ryhmässä sattuu olemaan puolituttu joka pyörii samoissa kaveripiireissä kuin minä. Meillä on siis vaitiolo velvollisuus tuosta ryhmästä siltä osin, että mitä siellä tehdään ja ketä siellä on. Tämä tuttu oli sitten mennyt kaikille puhumaan siitä ryhmästä ja kailotti kyllä sellaiseen ääneen minullekkin niitä juttuja sieltä sitten, että varmasti nyt vähintäänkin kaikki tietävät. Yritin olla hiljaa ja jutella muille, mutta jäi tuo kyllä kaihertamaan paljon. Muut teeskentelivät etteivät tiedä, mutta näkeehän sen niistä...

Mä sitä sitten oon tässä stressannut viikon. Päätin sitten kertoa pt, että tälläinen jupakka oli ollut. Kerroin, että itse en voinut puuttua asiaan, koska tämä tuttava on varsin hankala persoona ja jos hänelle ryttyilee saa koko suvun peräänsä. Pt lupasi käsitellä asian. Nyt helpottaa, mutta toisaalta jännittää... saanko nyt lokaa niskaan paljon? Tiedän, että pitäisi keskittyä vain itseeni tällä hetkellä, mutta piru vie ku alkoi ärsyttää. Katsotaan mihin tilanne menee ja toivotaan, että ratkeaa hyvin.

Ruokailu ovat menneet mallikkaasti! Pikkuinen nälkä kurnii koko ajan, vaikka syön kuin hevonen ;) , kuuluu kuulemma asiaan. Aineenvaihdunta on siis käynnistynyt, siitä kertoo tämä pikkunälkä. Kun sain kerrottua pt:lle tuon asian, mun paino humpsahti heti kilon alaspäin, liekö sitten vaivannut tuo?? Liikunta viikosta on tulossa raskas, 2 x raskas sali 1 x raskas ryhmäliikunta ja vapaasti päälle vielä hyvin paljon liikuntaa. Ensi viikonloppuna onkin siis tosiaan tankkauspäivä ja kovasti nyt yritän suunnitella mitä mun tekee silloin mieli. Nyt kun ajattelen mitä tekee mieli...ei mitään erityistä? Ehkä se himo sieltä pikkuhiljaa kasvaa... ensi viikolla, kun palataan kevyeen viikkoon, mukaan tulee myös paastopäivät, mutta niistä sitten lisää myöhemmin.

Muistakaahan käydä heittelemässä tulevaan postaukseen kysymyksiä. Vielä tämä ja huominen päivä aikaa kysellä ja keskiviikoksi yritän saada postauksen kehiin asian tiimoilta!

Kysymään pääset TÄÄLTÄ.

1 kommentti:

  1. Onpa tosi tylsää tommoinen juoruaminen. Voin kyllä kuvitella, itsekin äitini kanssa tosi huonoissa väleissä ja en kertoisi hälle yhtään mitään... ja jos joku sitten juoruaisikin. Hyi että!

    VastaaPoista